Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gertruda1212

gertruda1212 Książę forum

pewnie ze sie z Wami dobrze czuje nawet powiem wiecej ja sie swietnie tu czuje :D
    ale wiecie co milo mi ze takie jestescie kochane i przyjazne i czuje sie jak bym Was znala bardzo dlugo :)
    caluski dla Was wszystkich :)

2. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Gerti tu wszyscy są mili i mają dla każdego dobre słowo ale dziekuję za miłe słowa, które wprowadziły mnie w lekkie zakłopotanie bo ja nie umiem przyjmować komplementów :)
    Jak lubisz thrillery to pewnie nieobce są Tobie książki Stephana Kinga, mistrza gatunku. Wiekszość jego książek doczekała się ekranizacji ale żadna moim zdaniem nie dorównała książce :)
    Tak się zastanawiam i chyba też książki podróżniczej raczej nie czytałam ale skoro polecasz to może warto :D najpierw jednak uporam się z tym co czytam :)
    Ja obecnie leczę swoje obite kolana po spektakularnym upadku publicznym :( świetnie więc rozumiem Cię Nutko :)

3. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Witajcie ponownie. Ja już tu byłam,ale nie było Was:p

Kiedy będzie śnieg i mróz?
    Ta pogoda jest paskudna, plucha,błoto.
    Publicznych upadków nie preferuję:pxD

4. Nutka

Nutka Komandor forum

Jak my byłyśmy to Ciebie nie było :p.
    Przyjedź na Mazury to będziesz miała mróz i śnieg 8).
    I co? Robisz jeszcze coś do eventu czy dałaś sobie spokój?

5. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Dałam spokój. Za dużo serc potrzebuje a paszy nie wyciągnę na razie tyle ze spółdzielni.
    I tak musiałabym szukać 1 itemu, to poszukam 2.
    Myślę,że śniegu i mrozu to ja się doczekam też i będę narzekać,że dobrze,że jest,ale za długo,za dużo itp.

6. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

[​IMG]witajcie kociaki ...paskudna pogoda ...paskudny dzień..paskudnie się czuje ..przemokły mi buty ...znikam do łóżka...wybaczcie ale mam paskudny humor..do jutra chyba mnie nie będzie!
    Homeopatka!!!!

7. Nutka

Nutka Komandor forum

Miłego odpoczynku :). Weź do łóżka z sobą dobrą książkę, żeby zapomnieć o tym co się dzieje na zewnątrz :).
    Edycja
    Sama skorzystam ze swojej podpowiedzi i idę poczytać do łóżeczka i spać, bo coś rano strasznie ciężko ostatnio wstać ;).
    Dobrej nocy Zaglądającym :music:.

Ostatnie edytowanie: 12 stycznia 2016
  8. gertruda1212

oczywiscie ze znam Kinga :) i tez zgadzam sie ze zadna ekranizacja nie dorownala ksiazce
    Kinga najlepiej sie czyta wieczorkiem przy dobrej herbatce rozgrzewajacej <a "Smentarz dla zwierzat" jest miom zdaniem najlepszy> ...

stokrotka76, bakowska123 oraz ryba4862 lubią to.
  9. waszunio

waszunio Ekspert forum

Dobry wieczór :)
    Bardzo bardzo się cieszę, że się Tobie podoba.
    Dawno dawno temu koleżanka pożyczyła mi ich płytę. Była to "Cult" - z trupią czachą na okładce.
    Muzyka z tej płyty zrobiła na mnie ogromne wrażenie, momentami zapominałam o oddychaniu.
    No i następnego dnia pognałam do sklepu i kupiłam ją sobie.
    Gdy jej słucham teraz, i mimo, że znam prawie każdą nutę, nic się nie zmieniło.
    Czuję się tak jakbym ją słyszała po raz pierwszy.
    Lubię ich muzykę, ale największy sentyment mam do tej płyty. Często do niej wracam.
    Tak mi się skojarzyło:
    "...Kiedy byłem mały,
    pytałem "Co to życie, co to życie, mamo?"
    "Widzisz życie to ja i Ty,
    ten ptak, to drzewo i kwiat"
    odpowiadała mi."
    Na górze sygnaturki widać tuman śniegu. To właśnie nadjeżdżają sanie z Królową Zimą. ;):)
    Bardzo lubię Michelle Pfeiffer. Miło mi, że też Ją lubisz. A sygnaturkę napewno jeszcze nieraz założę.
    Podoba mi się błysk w oczach Michelle. :) I ten uśmiech.
    Książkę przeczytam. Bardzo lubię podróżnicze i reportaże.
    Moją najulubieńszą podróżniczą jest "Zimne piwo i krokodyle".
    Autor pewnego dnia wsiada na rower i objeżdża naokoło Australię. Opisuje swoją wyprawę tak ciekawie, że ma się ochotę wskoczyć na rower i wyruszyć przed siebie.
    Niekoniecznie to musi być Australia. ;):)

10. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

witam kociaczki dzisiaj miałam smutny dzień kotka mi zdechła z wybiegu a miała tylko 4 lata a nazywała się fiona za to na koniec dnia musiałam naprawić szlaufa bo mi się rozsypał ale naprawiłam

11. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Niestety, samo życie, ostatnio pisałaś o 4 młodych, jedne się rodzą inne umierają. Odwieczny cykl w przyrodzie :(.

12. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

witaj nutka dziękuje za miłe słowa ale jutro mam wolne bo idę do dentysty ale dziewczyny dadzą znać jak by coś było nie tak co porabiacie bo ja właśnie oglądam zaklinaczkę duchów bardzo fajny film

stokrotka76, ryba4862 oraz gertruda1212 lubią to.
  13. Nutka

Nutka Komandor forum

Widziałam kilka odcinków, całkiem fajny :). Dentysta ... tez muszę się zapisać na przegląd uzębienia :p. Zaczynam szukać po necie na razie baterii łazienkowych, bo lada moment zaczynam remont łazienki xD:cry::cry:.

stokrotka76 i gertruda1212 lubią to.
  14. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

wspułczuję sporo się narobisz a jak zdrówko jak evencik zrobiłaś już 2 pnącze bo ja narazie nie mam z czego gromadzę siano grosze żeby kupić hydranty mogłabyś coś podesłać

Ostatnie edytowanie: 13 stycznia 2016
    stokrotka76, ryba4862 oraz gertruda1212 lubią to.
  15. gertruda1212

dziewczyny witam milo :D
    strasznie mi sie spac chce wiec ja teklus porabiam to ze spie ...
    przespalam sie 3 h. i jeszcze mi malo a jakos mnie tak sen zmogl ...
    remontu wspolczuje dentysty tez :p

stokrotka76, ryba4862 oraz Nutka lubią to.
  16. Nutka

Nutka Komandor forum

Dziękuję, zdrówko Ok. :). Zrobiłam jedno pnącze i drugiego nie zamierzam ;). A co byś chciała żeby Ci podesłać? Nick na famie masz taki sam jak na forum?

stokrotka76 i gertruda1212 lubią to.
  17. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

tak nick mam taki sam a potrzebuję coś co można sprzedać i mieć dużo siano groszy na razie zebrałam 70tysięcy a hydranty są drogie może być coś z rzemiosła lub piekarni a teraz oglądam allo allo niezła komedia

stokrotka76 lubi to.
  18. Nutka

Nutka Komandor forum

Masz sówkę na farmie :p. Odpisz proszę :).

stokrotka76 i ryba4862 lubią to.
  19. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

dziękuje już idę

20. gertruda1212

ale nudy .... ehhh moze o czyms interesujacym popiszemy ?
    teklus ile ci jeszcze brakuje sp do zrobienia eventu i co juz masz a czego nie masz kochana ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.