Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Poprawiłam, powinno być ok...a ja tez poszwędam sie chwilę i idę spać...do jutra :) spokojnego snu :)

Rybko a Tobie zostawiam na rano piękne dzień dobry , chyba, że dziś spisz normalnie :) eh te zmiany :(

Ostatnie edytowanie: 10 stycznia 2016
    gertruda1212, carlain21 oraz ryba4862 lubią to.
  2. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

:D

Stokrotko , niestety wstaję skoro świt :)Przez te zmiany czasem nie wiem dokładnie jaki jest dzień tygodnia o_O...już wiem jutro będzie poniedziałek .
    :*dla Ciebie

3. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam z samego ranka :);).
    Miłego początku tygodnia Wszystkim życzę :).

Rybko, bardzo dziękuję za tę piosenkę, mimo, że nie była dla mnie ;). Bardzo ją lubię, ale w tej wersji jej nigdy nie słyszałam, a jest super xD. Od razu milej z samego rana :music:.

4. gertruda1212

gertruda1212 Książę forum

witam serdecznie i zycze milego dnia :) ja piosenek nie slucham ;P... ale wierze ze jest super pioseneczka pozdrawiam :D

stokrotka76, bakowska123 oraz ja-nina7 lubią to.
  5. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

[​IMG]Witam poniedziałkowo... znikam teraz do pracy ale będę póżniej ..!

6. Nutka

Nutka Komandor forum

Witajcie wieczorowo :).
    Zasypało mnie :cry::cry::cry:. Jak ja nie cierpię śniegu jak muszę chodzić do pracy :cry::cry::cry:. Dwa razy tyle czasu co zawsze zajął mi powrót do domu, a zmęczona byłam jak Janinka po przewaleniu węgla do piwnicy ;).

7. ja-nina7

witam wieczorowo...ale pojechałaś po bandzie z tym węglem...dobre...tylko że ja pale drewnianymi brykietami -ekologicznie-

[​IMG]..a u mnie

się rozpadało i szaro buro a wieczorem czarno i mokro ...nie cierpie takiej pogody..jak zima to śnieg i mróż ale skoro brak zimy popatrzmy na pingwiny

Ostatnie edytowanie: 11 stycznia 2016
  8. Nutka

Nutka Komandor forum

Przepraszam, ale nie chciało mi się szukać co wrzucałaś wtedy :(. A zmęczenie tak czy tak duże ;). Jak tak szłam dzisiaj przez ślizgawicę, to się zastanawiałam czy już bym nie wolała deszczu:sleepy:.

ryba4862, stokrotka76 oraz bakowska123 lubią to.
  9. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Dobry wieczór:)

Rybko piękna piosenka na dobranoc:)
    Pośpiewam sobie sama do snu,no bo kto mi ją zaśpiewa? Jak za duża na nią jestem.:cry::cry:xDxD
    Ślisko jest na drogach,na chodnikach, w dodatku mokro,błoto. Paskudnie:mad:
    Jak zima to mróz i śnieg,tak jak napisała ja-nina7.
    A nie takie błocisko,jakie ja mam na podwórzu.
    Ręce i nogi można połamać.

ryba4862, stokrotka76 oraz Nutka lubią to.
  10. Nutka

Nutka Komandor forum

U mnie nie ma błota, ale jest udeptany śnieg, śliski jak sto diabłów :cry:. Idę się chociaż pogrzać pod kołderką :p.
    Dobranoc :music:.

ryba4862, stokrotka76 oraz bakowska123 lubią to.
  11. carlain21

To na tych "stu diabłów" uważaj, bo może boleć spotkanie z nimi;)
    Tul się tul,do kołderki a najlepiej do kogośxD będzie ciepło.
    Dobranoc:music:

12. ja-nina7

[​IMG]znikam do wyrka ..biorę książkę i pilota co zainteresuje zobaczę ..dobrej nocy mruczuski!

Nutka i bakowska123 lubią to.
  13. waszunio

waszunio Ekspert forum

Stokrotko dziękuję za piękną piosenkę.
    Nie znałam tego artysty. I być może nigdy bym się nie dowiedziała o Jego istnieniu.
    Piękna melodia i słowa.
    "...Chcielibyśmy by blisko byli Ci, co od zawsze są blisko nas
    Ale Oni odchodzą, tak już bywa.
    Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
    Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy..."
    Trudno jest pogodzić się z tym, że ktoś bardzo bliski odchodzi.
    Czasem tęsknota i ból są tak wielkie, że nie pozwalają cieszyć się życiem.
    Myślę, że osoba która odeszła, nie chciałaby tego. Nie chciałaby naszego smutku i łez.

Zostawiam piosenkę, która w pewien sposób mówi o tym samym co piosenka Jafii Namuela.

Bardzo ją lubię. Lubię to wykonanie.
    Gdy oglądam ten film, to przypominają mi się wspaniałe chwile spędzone z moim tatą.
    Znów jestem dzieckiem. Patrzę na biegające dzikie króliki i na obłoki na niebie.
    Ponadto tutaj oprócz Lou Reeda występuje cała rzesza artystów. Moich ulubionych.

14. gertruda1212

jest tu ktos jeszcze :p przyszlam sie pochwalic moja nowa kreacja jak Wam sie podoba ?

Tekla33, Nutka oraz stokrotka76 lubią to.
  15. carlain21

Witaj wieczorowo:)

Piękna piosenka.
    Wystąpiła tam rzesza artystów, tak jak napisałaś.
    Wspomnień czar,dzięki tej piosence ,wracasz do dzieciństwa,do pięknych zdarzeń,momentów swego życia.
    Pewnie słuchasz jej często?

Podoba się bardzo:)
    Wszystko do siebie pasuje. Nawet bardziej mi się podoba niż poprzednia. Ma taki swój charakterek...:)

16. stokrotka76

Hej....dziś wpadłam na moment bo miałam nawał pracy i jest mi bardzo miło, że jesteście, że odwiedzacie i każda z Was jest gospodynią :)
    Rybce dziękuję za miłe dla ucha nutki :) Ty wiesz kiedy i co mi zagrać :)

Nutko ja też nie lubi zimy i już w listopadzie zapadam w letarg, żeby w marcu sie obudzić i cieszyć sie, że niedługo maj i zieleń będzie taka zielona jak nie bywa w zadnym miesiącu :)

Karola Ty jesteś westalką podtrzymującą ciepło w chacie, dla każdego masz kilka słów i powitanie, dziękuję :)

Janina cieszę sie razem z Tobą, że spotkanie w gronie przyjaciółek udało sie. Przyjaciółka to wielka sprawa :)

Waszunio Tobie dziękuję za cudną piosenkę, która dziś ma szczególną wymowę ze względu na udział Davida Bowiego :(
    smutek po stracie kogoś bliskiego niezmiennie towarzyszy mi od 15 lat i taka piosenka jak ta też budzi we mnie wspomnienia od których nie uciekam ale czasem zagłuszam bo samymi wspomnieniami żyć się nie da :(
    Ale nie smucę i cieszę się, że dziś też znalazłaś dla nas czas :)
    Pod plejadą Twoich ulubionych artystów mogę się podpisać bo wielu z nich czasem słucham w swojej samotni :)

Gerti kiecka zacna :)

17. carlain21

Witaj moja miła:)

Podsumowanie wspaniałe,każda z osób wyróżniona.
    Bardzo mnie cieszy,że tu zajrzałaś na momencik.
    Na momencik, bo wiem,że jesteś bardzo zmęczona i zaraz pewnie pójdziesz w objęcia Morfeusza.
    Pamiętam te słowa: trawa nigdy nie jest zielona tak jak w maju:)

18. stokrotka76

A ja Karola kocham w Tobie to, że potrafisz słuchać i pamiętasz o wszystkim :inlove::inlove::inlove:

To prawda, jestem zmęczona i zaraz idę do łóżka :) rudy już czeka zadziwiony że zwlekam :)

Nutka, gertruda1212 oraz carlain21 lubią to.
  19. gertruda1212

ja Was podziwiam ze tak pieknie piszecie ze soba ehhh ja tak nie potrafie ja sie jednak bardziej nadaje na czata hehehe :)
    kazdy kogos oplakuje ale wiecie trzeba sie umiec otrzasnac i isc dalej :)
    dziekuje za slowa mile zacna to kiecka i taka "koniowata" mam nadzieje ze nie macie mi za zle ze nie jest "kotowata" ;)
    moze jednak do Was pasuje mam taka nadzieje :)

Nutka, waszunio oraz stokrotka76 lubią to.
  20. carlain21

Staram się,ale czy mi wychodzi:)??
    Idź nie pozwól czekać na siebie.;)
    Znajdzie się tam jeszcze na łóżku,miejsce dla Ciebie?
    Przecież to nie kot a kociskoxD. Piękne kocisko.
    Odpowiesz jutro.;)
    Śpij i śnij:inlove:

Nadajesz się tutaj też. Z czatu tylko przestawić się trzeba na takie "inne" pisanie;)

Prawdziwe i ważne słowa:) Czasem ciężko tylko to wcielić w życie... lub też więcej czasu to zajmuje. To bardzo indywidualne i osobiste.

Za złe nie mamy:)

Ostatnie edytowanie: 11 stycznia 2016
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.