Magia oceanu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 1Z1byszek, 14 sierpnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Tags:
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 1Z1byszek

1Z1byszek Czeladnik forum

Nie mogę wejść do magi oceanu i zrobić zadań proszę o pomoc

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Do wykonania zadań na planszach potrzebne są oceaniczne talie kart, które z wypadających nakrapianych muszelek i rośliny eventowej (szczęśliwa karta - siejemy na Plantacji czyli głównej łące Bahamaramy) wyprodukować należy w młynie.

Czy wyprodukowałeś już w młynie te talie kart?

3. 1Z1byszek

tak już zrobiłem kilka zadań i nagle dziś pokazuje mi że mam 2 gry ale kiedy na nie klikam nic się nie dzieje
    proszę o pomoc dziękuję

4. SMOD_Atena

Sprawdź na której planszy i segmencie aktualnie możesz wykonać zadania. Na wklejonym obrazku wskazane przez czerwoną strzałkę. Po kliknięciu w grafikę wejściówki czyli Oceaniczną talię kart (na obrazku w czarnym kółku) po lewej stronie pojawią się 4 karty (na obrazku zielony prostokąt):

plansza.png

Sprawdź też czy klikasz w odpowiednio wybraną postać (jedna z trzech w czarnych ramkach). Jeśli rozpoczęta została gra np. u pierwszej postaci i wykonano zadania w pierwszym segmencie to po kliknięciu w talię kart lub wybraną planszę otworzy się kolejny segment. Możesz też zamknąć tę planszę krzyżykiem w prawym, górnym rogu, wybrać inną postać i wykonać zadania a do poprzedniej wrócić później.
    Zerknij proszę do poradnika: Magia oceanu.

Daj znać czy nadal masz problem.

5. 1Z1byszek

Po kliknięciu w grafikę wejściówki na obrazku w czarnym kółku
    Dziękuję za interwencję

6. SMOD_Atena

Czyli wszystko działa już prawidłowo i temat do zamknięcia?

7. 1Z1byszek

zaraz sprawdzę

Przykro mi tak wygląda jakby się zacięło i ani rusz rusz

Twoje posty połączyłam, ponieważ na forum nie piszemy swoich postów jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 sierpnia 2020
  8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Rozumiem, że klikasz na ikonkę w czarnym kółku. Tą z wejściówkami. I nic się nie dzieje? Nie przenosi Cię do gry?
    Czy wyświetla się jakiś komunikat? Może przenosi w jakieś inne miejsce farmy?

Pomoc może zastosowanie zwykłych czynności, gdy pojawiają się problemy i warto spróbować zastosować je u siebie. Skorzystaj ze wskazówek tego Poradnika: Gdy gra nie działa ze szczególnym uwzględnieniem punktu: Pamięć podręczna i ciasteczka

Daj znać, czy pomogło.

9. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Brak kolejnych pytań. Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.