Opinie Magia oceanu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 11 sierpnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Ja bez napinki zacznę robić. Pewnie znowu nie skończę ;) Ale zamierzam dorobic się na nawozie :D Tego u mnie zawsze sporo :D

2. EMILIA4343

EMILIA4343 Czeladnik forum

Czy ktoś przypomni - link do odpowiedzi na pytania konkursowe w planszach ?

3. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Właśnie....czy to będą te same pytania? tam było parę wielkanocno-jajecznych. Dziwne o tej porze roku

4. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Nie znam tej mechaniki, nie robiłam eventu z pytaniami :(

magdusia668, niebo016 oraz izabell2468 lubią to.
  5. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

dobry, proszę o korektę jeśli źle myślę,

mam podstawowy cel, zdobyć pnącze aquamani 2, tj potrzebuje 2 urocze meduzy, które są dostępne w 1-szym segmencie u wujka barneya, oraz w 2-gim segmencie u mruczki

to muszę zagrać 2 segmenty wujka, i 2 segmenty mruczki,

bo jak dobrze wyczytałem w poradniku: "Na początku aktywna jest tylko jedna plansza, przypisana do środkowej postaci. Po jednorazowym wykonaniu obu jej segmentów możemy następnie wybierać między trzema planszami."

trzeba tego kolesia środkowego zrobić w całości aby móc robić pozostałe :D

6. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

wystarczy rozegrac ta darmowa karte i masz dostep juz wtedy do wszystkich 3

7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

uważam,że dobrze myślisz,,moje myślenie to ten sam tor,,kolejne meduzy w sklepiku,,też chcę:cry:

8. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no tyle że dostajemy 1 talię, a ten koleś ma 2 części, ale zobaczymy :D

proszę, https://board-pl.farmerama.com/thre...ytania-i-odpowiedzi.73647/page-3#post-2181388 ale nie wydaje mi się żeby były te same pytania :)

9. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

10. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

11. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

ups, masz racje, ze trzeba 2 karty na poczatek.
    cyfrzakk, sorki za wprowadzenie w blad:( widac, ze zapomnialam juz jak to wyglada:):) skleroza widac mnie powoli dopada:cry::cry::cry:

12. farmerinha

farmerinha Koneser forum

O proszę :) Niech mnie ktoś poprawi, ale wydaje się całkiem przyzwoicie, zeby zdobyć 2 meduzy i jeszcze jakieś tajemnicze sadzonki czy zagrody :)

Oby tylko wypadajki leciały lepiej niż ostatnio :p

13. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

jak się zaczęło to i się skończy
    powodzenia życzę tym którzy dążą do zdobycia drugiego pnącza

14. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Szanowni Państwo, wzorem poprzednich edycji tego eventu, proponuję otworzenie w dziale Dyskusje o grze i nie tylko wątku przeznaczonego na gromadzenie pytań i odpowiedzi konkursowych. Wszystkim nam będzie łatwiej się w tym znaleźć:)

15. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

16. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Bardzo dziękuję:inlove:

Widzę, że cyfrzakk wkleił tutaj link do wątku z odpowiedziami do poprzedniej "Wielkanocnej" edycji. Dodam ten link we właściwym temacie i poszukam też namiarów na pierwszą edycję:)

Wszystkich bardzo proszę o gromadzenie eventowych pytań i odpowiedzi w specjalnym wątku założonym przez ania1713 --->>Magia oceanu - pytania i odpowiedzi<<.

17. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

18. CiociaUla

CiociaUla Czeladnik forum

Cieszę się że event jest na jednym polu,nie będzie demolki na pozostałych:Di lubię grać w te plansze.Ogólnie event fajny.

19. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

robię bo chcę i mogę :pxD

20. iza_79

iza_79 Książę forum

cudnie gra zamula :wuerg:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.