Opinie Magia księżyca oraz Pełnia Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 9 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Witam, event sam się zrobił. Siałam drobnice do misji(rośliny 1h,3h, 2h i 4h), eventówke sadziłam tylko na noc i po evencie.Nawet pnącze zdobyłam nie wiem po co ale SP i SN nigdy nie za wiele. :p itemy będą stać w OO.

gretag i toDzasta lubią to.
  2. Kaataryna

Kaataryna Czeladnik forum

Nie wiem jak to robicie ale mnie na drobnicy najczęściej nic nie wypada a na eventówce na dzień mam jakieś 15 kociołków :cry:

OOOOOOOOOOOOOOOOOO a teraz na drobnicy wypadł mi aż 1 ,)

gretag lubi to.
  3. Nutka

Nutka Komandor forum

Pnącze hula, a sobie spokojnie sieję co mi się aktualnie zamami :p. Powodzenia tym co jeszcze walczą życzę :).

gretag i eliza9070 lubią to.
  4. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Oj cienko z tymi sokami xD, ale i z głową też . Zamiast sprawdzic FAQ w ciemno posiałam badyla eventowego do ostatniego etapu a tam przeciez potrzeba napitku. Dobrze, że zatrzymałam się na 1000.xD Co te pogody z człowiekiem robią:p

toDzasta i ***kacper*** lubią to.
  5. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Witam

Zostało mi ostatnie zadanie czyli 30 szt soku :p
    Zobaczymy jak pójdzie tym razem. :p Wypadajki
    bardzo słabo lecą,dlatego pomału idzie :p
    I raczej nie ma znaczenia czy roślinka ma 7 godzin
    wzrostu czy 2 godzinki i tak wypada po 2 szt.

gretag lubi to.
  6. grześwielki

grześwielki Okazjonalny autor

na cale pole mozgokapusty ani jednej wypadajki straszne....
    A dlaczego roslinek z pelni niemozna kupic na targu??? pozdrawiam wszystkich walczacych

7. duzy6666

duzy6666 Generał forum

ivent zakończony mogę podesłać kociołki;)

Jedna_na_milion lubi to.
  8. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Witam Ja jeszcze mam do zrobienia w młynie 26 szt. Na noc posiałam 8 godzinną roślinkę
    i normalnie wyszło mi 7szt :eek: :p Jeśli możesz to ja chętna dziękuję. Gratulacje oczywiście :p

9. ewa_2312

ewa_2312 Czeladnik forum

ewent trudny do zrobienia z dlugo rosnacych roslinek wypada po 3-4 kociolki i jak mam skaczyc ten ewent brakuje mi jeszcze 80 kociolkow totalna porazka:(

10. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Siejejeje dopiero mózgokaktusa, wieczorem powinienem dokończyć i skończyć ewent :p
    No i oczywiście ciapanie dalej misji.

gretag i bari06 lubią to.
  11. misia11112001

misia11112001 Czeladnik forum

z całego pola jeden kociołek?! KPINY z graczy sobie urządzacie - jak zwykle, jak nie kupisz "wypadajek" to uczciwa pracą na pewno eventu nie skończysz - jak to jest , że u niektórych wypada a u innych nie?!!

12. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Dzielnie działam. Kociołki sa nieśmiałe;), a czas się kurczy. Zostało uwarzenie 16 mikstur do 22.00, a potem kichaxD. Jak nie dam rady zostaną mi itemy ... do wymiany:pxD.

pretorianka lubi to.
  13. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Może patentem na ten event jest ... czas i sianie krótszych ale częściej. :music: Wypadajki u mnie leciały słabo w weekend. Teraz też rewelacji nie ma ale mi już nie zależy bo pnącze działa od wczoraj:D Mam na plusie ponad 60 teraz. Fakt zbieram systematycznie bo chce nadgonić misje a do tego sieję to czego w stodole najmniej-bez względu na czas wzrostu:)

gretag, Nutka oraz pretorianka lubią to.
  14. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Brakuje mi dziewięć, czyli 18 wypadajek do końca.-.- Nic nie można poradzić, jak z 8 godzinnych wylatuje siedem kociołków , a z krótszych np. 2 godzinnych - dwie :cry:xD Niedoczekanie BP...xD Ani kropelki SN nie dam, najwyżej, jak napisała koleżanka @Krzychu64 będzie na wymiany na G&T;)xD

gretag, bari06 oraz Nutka lubią to.
  15. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

U mnie event przebiegał baaardzo powoli :D W każdym razie najważniejsze jest to, że przeszedł już do historii. ;) Choć po ostatnim zasiewie mrocznego kwiatu mogę stwierdzić, że czekało mnie miłe zaskoczenie - z małych pól znajdujących się na całej planszy wypadło 26 kociołków (wcześniej liczba ta oscylowała raczej w okolicy 10 sztuk... :p )

gretag, Nutka oraz ross2 lubią to.
  16. Kaataryna

Kaataryna Czeladnik forum

U mnie jest tak samo, nie skończę z powodu braku wypadajek. Taka sytuacja ;)

andziak77 i pretorianka lubią to.
  17. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Ja ewent skończyłam przed godziną , pnącze działa . Też słabo mi leciały kociołki , ale siałam mózgokapustę w dzień z upiornym bukietem , a na noc długorosnące czubajka lub mroczny kwiat i jakoś kociołki się uzbierały :).

Dotti, gretag oraz pretorianka lubią to.
  18. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Gdzieś tam światełko w tunelu widać, ale troszeczkę powątpiewam. Cokolwiek nie zasadze wypada 4 kociołki. Ostatnie zadanie 10/30.

19. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

pnącze odpalone 8)

bari06 lubi to.
  20. spikloje

spikloje Naśladowca mistrzów

u mnie 108 kociołków na plusie, event zakończony już nie pamiętam kiedy, roślina wysiana bardzo szybko bo akurat bonus na kole trafiłam więc nawet pokusiłam się o wstanie w nocy

Dotti, bari06 oraz gretag lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.