Opinie Magia księżyca oraz Pełnia Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 9 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Zaczęłam misję z duuużym poślizgiem i dopiero dziś o 10 powinnam skończyć eventówkę, później przerzucę się na długorosnace i mam nadzieję podgonić wypadajki ze wszystkimi możliwymi dopalaczami, najwyżej chlapnę dodatkowo SN. Jeszce trochę czas jest, mam nadzieję zdążyć, bo pnącze dość fajne.
    Pozdrawiam upiornie.

gretag i gremlin2012 lubią to.
  2. ZielonaPestka

ZielonaPestka Okazjonalny autor

Z małych pól (191) z rośliny rosnącej 8 h wypadło 9 kociołków.

gretag lubi to.
  3. Kaasia86

Kaasia86 Aktywny autor

Hej Ekipa! U mnie z małych pól czubajki 20 kociołków dziś wypadło ... Event na ukończeniu - jeszcze tylko 11 kociołków :) Bez spiny :) Miłej niedzieli wszystkim życzę :)

gretag lubi to.
  4. waldi221

waldi221 Naśladowca mistrzów

Witajcie rolnicy! Gram od 2 tygodni, mam 50 level i jeszcze wszystkiego nie wiem. Jak to robicie, że macie tyle wypadajek. Mi z całego pola mózgokaktusa wypadły "aż 2" a jeszcze tyle soków potrzeba. Czy z małych pól wypada więcej? Pozdrawiam:)

tereska1108 lubi to.
  5. aisunelll

aisunelll Stały bywalec

Zdecydowanie wiecej z malych i u Ciebie najlepiej bedzie wypadac z ewentowki,z drzew nie wypada i jeszcze daleka droga przed Toba,aby dobrze lecialy,duzo czytaj rozne forum;)

gretag lubi to.
  6. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Tak jak mówiłam tak też się stało.:D Event skończony po północy.o_O Mogłam już sobie odpuścić ale dalej sieję do misji czy też stodoły, bo szkoda pełni8) Nie wiadomo co i kiedy się przyda;) Z drzew wypadanie prawie zerowe ale potrzebuję do misji to mam wystawione8) Zresztą i tak już skończyłam to co wypadnie to już na wymianę.:pNa razie mam 12 kociołków:) męczę tą misję z błotnym potworem i końca nie widać :p;)xD

gretag lubi to.
  7. waldi221

waldi221 Naśladowca mistrzów

Czytam, czytam - dzięki za odpowiedź:)

gretag lubi to.
  8. halina415

halina415 Moguł forum

ewent zrobiony, misja z błotnym dziwadłem ukończona, dzięki 100% do stodoły, sianie do stodoły zostało

gretag i Daisy44 lubią to.
  9. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Event skończony pnącze odpalone,teraz zabieram się za misję w spółdzielni :) Powodzenia tym co jeszcze walczą o pnącze :)

gretag i empatyczna lubią to.
  10. ekotech18

ekotech18 Czeladnik forum

mnie brakuje 20 kociołków do końca ale 1 dzień mi wypadł więc i tak skończę jak nie dzisiaj to jutro powodzenia dla reszty graczy

11. grzeaga

grzeaga Ambasador forum

Skończyłam event ale nie mogę odpalić pnącza bo pokazuje mi że nie mam itemu taniec śmierci???Jakim cudem? Czy ktoś też ma taki problem?

gretag lubi to.
  12. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Nie miałam tego problemu. Na pewno masz go w pasku? Spróbuj się wylogować i zalogować, wiem że standardowe czynności, ale warto sprawdzić.

gretag i grzeaga lubią to.
  13. grzeaga

grzeaga Ambasador forum

Niestety nie mam go w pasu, dwa pozostałe postawiłam tego nie ma w inwentarzu przelogowałam się kilka razy.

14. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Pozostaje pisać do PT, bo nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić.

grzeaga lubi to.
  15. grzeaga

grzeaga Ambasador forum

No cóż, poczekam troszkę i piszę.

gretag i MOD_Yasmina lubią to.
  16. toDzasta

toDzasta Komandor forum

a nie oddałaś/eś jej czasem podczas wymiany w balonie?

gretag lubi to.
  17. jacek544

jacek544 Wyjątkowy talent

Witam,u mnie podobnie.

Masz rację.Ja to zrobiłem.Dzięki .

Posty połączyłam, jeżeli chcesz coś dopisać użyj proszę opcji Edytuj.
    Mod Yasmina

gretag lubi to.
  18. grzeaga

grzeaga Ambasador forum

Nie oddałam, ale jest:)))))

MOD_Yasmina lubi to.
  19. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Jeszcze 54 wypadajki i koniec. :D

20. kacper02052003

kacper02052003 Zaawansowany

jeszcze 26 wypadajek i skoncze, mysle ze do jutra powinny wypasc