Opinie Magia księżyca oraz Pełnia Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 9 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

dopiero sprawdzilam kociolki, 61 , to dlatego ze na noc nie posialam nic dlugorosnacego. w planach bylo zasianie dzbanecznika, co zrobilam a potem np mroczne kwiaty,i usnelam , ani nie zebralam , ani nie posialam, nieszkodzi. zaraz znow zbieram dzbanecznika, potrzebny do itemu na pnacze, w miedzyczasie robie inna misje, nagrod juz mam wiecej niz z eventu :p
    teraz tez kupon uzylam

2. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

No i misje prawie skończone:D Został tylko stwór z bagien i to ostatnie zadania - te z drzewami i błotnym potworem8) Nie będzie łatwo i pewnie nie skończę ale co tam, jest dobrze:inlove: Teraz uzupełniam roślinki mroczne bo mało ich bardzo:eek: Ale czasu trochę jest:D Kociołków tylko 63 na razie...:music:

3. *Gosza

*Gosza Naśladowca mistrzów

Dziękuję bardzo za odpowiedź. A na przyszłość możesz mi podpowiedzieć kiedy powinnam użyć Upiorny Bukiet - przed posianiem czy po posianiu roślinki?

4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Przed posianiem ja używam .

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

zbiór po sklepie, około 50 kotłów na teraz

6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

45 soków się robi.Roślinek 2200 + wysiane,więc dziś będzie 3000.Potem dozbierać resztę wypadajek,ale to już przy okazji robienie zapasów.

7. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Witam :p

A ja sobie spokojnie sieje i robię evencik :)
    Powodzenia życzę jak zwykle i masę wypadajek. :p

***kacper*** lubi to.
  8. marynia53

marynia53 Cesarz forum

roślinki już skończone i czekam na kociołki. Mam 13 z 25 z młyna, no i jeszcze 30 z młyna i będzie koniec.
    Wczoraj trafiłam super bonus na zbioryxD

9. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

A ja robię odwrotnie - najpierw misje;) I dobrze mi z tym:D Choć pewnie eventówkę zasieję w nocy :music: Ale na razie nie mam chęci do tego eventu:p Za to na misje się zawzięłamxD Robię ostatnią:D:inlove: Może się uda;):):music:

10. spikloje

spikloje Naśladowca mistrzów

eventówka zakończona dzisiejszego poranka, kociołków jeszcze brakuje ale nie wiem ile bo na bieżąco kręcę w młynie, kończę misje w spółdzielni więc pewnie jakoś powoli wylecą te wypadajki

11. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Roślinka wysiana i oddana do eventu.

Potrzebne jeszcze 94 kociołki Baby Mruczki.

12. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

13. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

Przepraszam na pewno mi się wątki pomyliły przez te g&t:p
    Widać nawet jaka tu cisza gdzie wszyscy są xD

A co do eventu to nawet zapominam zbierać roślinki ze strefy pełni a jeszcze brakuje 85 kociołków ale da się radę ;)
    Roślina eventowa uzbierana w całości

14. krasnoludek10

76 kotłów, zbiór o 23:05

15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

115 kociołków a eventówki znikome ilości xD :cry: chyba czas się za nią wziąć xD

16. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja mam 106 kotłów a eventówki tyle co rano ale... na noc chyba dam:p bo wylosowałam 2x100%:D:inlove: i jeszcze do tego +1na 6 godzin o_Oo_Oo_OxD i cały czas uzupełniam badylki i wszystko co mogęxD za godzinę zbiór kapelusznika:)

Nutka lubi to.
  17. krasnoludek10

Te bonusy to mnie nie lubią - jakieś zwyrodniałe są8) Zbiór za godzinę:p

18. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Pierwszy raz mam aż taką kumulacjęo_Oo_Oo_O:D aż chyba spać nie pójdę z wrażenia:pxD;) Męczę ostatnią misję mroczną... z tym potworem w bagnie...:płatwo nie jest bo trzeba zwierza i drzewa też ale może się uda

Nutka lubi to.
  19. krasnoludek10

Niestety w drzewach i potworach wspomagacze (prócz SP) nie pomogą:p Ja sieję eventówkę a jak się uda to wezmę jakieś mroczne itemy na pnącze skracające pełniowe rośliny:)

20. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Pomogą:D mam też 2x 100% i zamiast 1 potwora mam 3 z jednej zagrody a drzew nawet 14 z jednego jak dodam zośkę. % do stodoły działa na wszystko:):D Eventowkę dam jak już będę musiała... czyli przed snem

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.