Opinie Magia księżyca oraz Pełnia Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 9 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lonli

lonli Aktywny autor

Z mrocznego kwiatu (!), zagród i drzewek - 9 wypadajek :(

2. duringd

duringd Zaawansowany

21 dropów z 8-godzinnych badyli. Trofea mam na 26%. Nie jest źle. Event sam się zrobi.
    Inna sprawa to motywacja. Event świetlikowy robiłem dla tej jednej sztuki darmowej paszy dla świetlików na dobę. Jakaż to oszczędność złotych liści podczas pełni. :p
    Tu właściwie interesują mnie tylko itemy. Chmurkę zdobędę, ale będzie stała pusta.
    No i drzewko fosforyzujące XXL się przyda.

aisunel lubi to.
  3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ciekawe - z badyla i mózgowca 6 dropów (było 18 )a puchary (o ile dobrze pamiętam) na 27%...

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No to naklejkę już mam 8)

usiamik46 lubi to.
  5. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Jeśli chodzi o te itemy, to mój OO jest upchany w dużej mierze kibicami, dlatego jakiekolwiek lepsze są dla mnie, no cóż, wskazane xD
    Event raczej taki, żeby sobie był, nieco na odczepnego mam wrażenie.

Wypadajek chyba 14 było na start czy jakoś tak, nie przykułem do tego uwagi ;)

agniecha$ lubi to.
  6. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Ja z kolei chyba zasnęłam podczas poprzedniej Pełni Księżyca i nie posadziłam na jej koniec żadnej długorosnącej rośliny, przez co udało mi się zdobyć zawrotną ilość 20 kociołków na start (z kilku pozostawionych samopas mrocznych drzew, zagród mrocznego świetlika oraz - chwała za to, że nie zebrałam wcześniej plonów z itemów - z drzewek magicznych)... :p
    Cóż, grunt to dobry początek :D Na szczęście nie takie cuda się już udawało nadrobić.;)

7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

38 kociołków mam i 240 roslinki + posiana, ile zrobie tyle zrobie, chociaz bede sie starac na maxa :p

usiamik46 lubi to.
  8. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

U mnie też nie za ciekawie . 30 kociołków z roślin 6 h i z dwóch rozsiewów badyla. zaraz 3 zbiór i sie zobaczy.

KrysQ lubi to.
  9. krasnoludek10

posiane na małych i 36 kotłów

10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Na dziś koniec zabawy.66 kociołków,1764 roślinki.Jedyny plus z tego eventu,że można zapasy porobić.

11. krasnoludek10

Bonus z koła? Zbiór o 1:20

12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

846 roslinki i 57 wypadalcow, za 2 h zbior...

13. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Na ten moment mam 90 eventówki i 36 kociołków. Odpaliłam pnącze i bukiet i robię misje - póki co;)xD8) Na sam event mam średnią ochotę, ale zobaczę jak to będzie:music:

jagódka133 i agni33 lubią to.
  14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nie.

15. *Gosza

*Gosza Naśladowca mistrzów

Użyłam Upiorny Bukiet przed posianiem i nie skróciło mi czasu dojrzewania roślin... czy to nie działa na rośliny eventowe, czy powinnam użyć go po posianiu roślinki? :)

xBabciaEwa lubi to.
  16. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Bukiet na ewentówkę nie działa ,

17. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

ja tez tak zrobilam :)
    tyle samo mam eventowki w stanie zamrozenia poki co
    i ciesze sie z robionych misji 8)

jagódka133 i Daisy44 lubią to.
  18. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

1700 eventówki , 78 kociołków . Za 1.20 zbieram następny zasiew , jeszcze tylko jeden i koniec siania tej rośliny. Potem tylko wyczekiwać na komplet kociołków i skończone :)

agni33 lubi to.
  19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie też eventówka leży odłogiem(386szt rozsiałam te 90 na noc bo się bukiet skończył) :D i robię misje (aktualnie idę po Floreny). Kociołków 78. A sieję 1h, 3h, 6h więc nie jest źle ;)

agni33 i Daisy44 lubią to.
  20. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Zrobiłam dokładnie tak samo, tj w nocy jak się obudziłam i rozsiałam te 90 szt badyla i mamy tyle samo:music:na tą chwilę ;) Kotłów 60 aktualnie a za godzinę kończę nawiedzony zamek:D Fajnie bo tam są pomocnicy :inlove:a jadę na kuponach w tym miesiącu:D

agni33 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.