Opinie Magia księżyca oraz Pełnia Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 9 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Była przerwa techniczna i chyba w ramach wyrównania.

agni33 lubi to.
  2. [Mateusz13]

[Mateusz13] Ambasador forum

:) nawet nie widziałem chyba mnie omineła :D dzięki

Widełki3 lubi to.
  3. bozena1610

bozena1610 Czeladnik forum

Dlaczego strefa pełni zamknięta jeżeli została przedłużona do godz. 18-tej????????????

4. panderoza56

panderoza56 Aktywny autor

wyloguj się i zaloguj będzie ok

5. niki1990

niki1990 Komandor forum

Ło losie, mogliby uprzedzać że pełnia przedłużona. Tak to by człowiek o 13:58 nie leciał na łeb na szyję do kompa. nie siedzę na forum 24h na dobę. A wiadomości na sowę chyba do czegoś służą, prawda??

mysza199710, bogusiania oraz Tralanetka lubią to.
  6. bozena1610

bozena1610 Czeladnik forum

Ok. Właśnie tak zrobiłam i rzeczywiście pojawiła się. Dzięki. Pozdrawiam.

7. konradolios

konradolios Forumowy żółtodziób

Bardzo dziękuję wszystkim za kociolki takim sposobem ukoncze evecik dziekujjjjjje

Tralanetka lubi to.
  8. saktura

saktura Forum Pro

matko czy Wam też tak muli? fajnie, że przedłużyli pełnię ale chyba zaraz wyjdę i stanę obok...

tereska1108 lubi to.
  9. GA-KL

GA-KL Czeladnik forum

Co 168 h otrzymamy:
    - 50% więcej PD z mrocznych upraw przez 4 h,
    - 2 x Skrzynia nocy pełni księżyca,
    - 2 x skrzynia z upiornymi przedmiotami.

Gdzie można sprawdzić ,co było w skrzyniach?

10. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Masz skrzynie w pasku. W towarze konsumpcyjnym. Kiedy na nie klikniesz otworzą się i zawartość się wyświetli.
    Zakładka po lewej stronie ze skrzynią >dekoracje> towar konsumpcyjny> skrzynie

agni33 i GA-KL lubią to.
  11. GA-KL

GA-KL Czeladnik forum

Dzięki ,sporo innych miałem do otwarcia :)

Tralanetka lubi to.
  12. jusrol88

jusrol88 Forumowy żółtodziób

u mnie brak około 40 kociołków i raczej nie uda mi się dokończyć eventu :sleepy: troszkę szkoda ale mówi się trudno :cry: płakała nie będę;)

13. dodysiowa

dodysiowa Forumowy żółtodziób

Powiedzcie mi bo ja nie ogarniam. Gdzie jest informacja co było w skrzyni z upiornymi przedmiotami lub z gwiazdami? Zbierałam już pnącze i nie wiem co dostałam:eek:

14. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

wlasnie tez zauwazylam , a posialam juz dawno dlugorosnace, gdybym wiedziala to uruchomilabym kombajn bo mam 100 % na wszystko, z kola i jechalabym pomidory, dynie i inne, tymbardziej ze bukiecik jeszcze dziala. no coz....

co by nie mowic dla mnie Pelnia bardzo udana, na 5 +

z eventu 5 imprezowych wejsciowek , 20 SP, 50 SN, 20 Zoski , kuponik na 1 h :D juz wykorzystany :p doniczka :D fosforowe xxl bez podstawy wrrrr, i pd, oraz bylejakie pnacze (1x 168 h)

ale dosialam na cerbera i nareszcie uruchomilam pnacze z misji upiornych zakupow skracajace roslinki z Pelni (1 x 48 h) oraz zrobilam cala misje Miss-ki drapieznego usmiechu - moj prywatny evencik ;)
    dostalam 30 SN, 30 Zoski, 24 gwiazdki, drzewko osmiorniczke , 3 imprezowe wejsciowki, 18 SP, 6 upiornych bukiecikow :) oraz tpd i sg

pisze zeby mozna bylo sobie porownac nagrody z eventu do tych z misji

event zaczelam nie wiem po co , zrobilam rozsiew i stanelo na 90 roslinkach eventowych. ogarnelam sie i wybralam misje , ktora zalozylam ze skoncze.
    wpadl bonus z kola i zrobilam tez event w 1,5 dnia, bez dochodzenia do kompa z zegarkiem w reku.
    dobrze , ze soczki krecilam wczesniej bo zapewne nie wyrobilabym sie .

gdyby nie bonus , nie konczylabym tego eventu . bo to akurat taki, z ktorego moznabylo bez plucia sobie w brode zrezygnowac
    ze skrzynek z eventowego pnacza dostalam 1 kapelusznik i 1 dynie :D oraz 2 skrzynki z narzedziami :D :D

ze skrzynki z pnacza z misji 1 bukiet , 1 doniczka :)

btw z gwiezdnej mojej chyba juz piatej skrzynki notorycznie dostaje 1 gwiazdke :cry:

Tralanetka lubi to.
  15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

kilka postow nad Twoim jest odpowiedź

16. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Posty z prośbami o kociołki usunęłam.
    Przypominam, że do próśb o wypadajki mamy na forum osobny temat
    >>KLIK<<

17. dodysiowa

dodysiowa Forumowy żółtodziób

Dzięki za podpowiedz.
    Mam ponad 90 skrzyń do rozpakowania :D

18. awnaiwar

awnaiwar Forumowy żółtodziób

No mogli o 13:50 powiadomić, że jest przedłużenie, co za syf.

19. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

20. felis70

felis70 Forumowy żółtodziób

A według mnie każdy ewent powinien kończyć się o 18.00, wtedy w powszedni dzień osoby pracujące, uczące się i studiujące miałyby szansę, żeby go skończyć. Brakowało mi 2 kociołków i dzięki temu, że wydłużyli czas udało się, cieszę się tym bardziej, że tak niewiele brakowało i wszystko poszłoby na marne, a tak jest sukces :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.