Opinie Magia jesieni - Dożynki 2020

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

Ponieważ ostatnie dwie godziny dożynek spędziłam na kontrolowaniu spadania i dokładaniu do wora czy mógłby ktoś na forum opowiedzieć o tym, jak Cardamon wystrzelił jeszcze bardziej w górę listy? :D:p
    Wielkie gratulacje wszystkim topowiczom :inlove::inlove::inlove:
    Liczę na równie emocjonujące przeżycia w przyszłym roku :pxD8):p

2. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

I po dożynkach, gratulacje dla wszystkich, uczestniczących w TOP-ie, podziękowania dla kibicujących. Atmosfera wspaniała, takiej dawno nie było.

3. Mamcia493

Mamcia493 Wielki mistrz forum

Wpisałam że to tłumaczenie....pozdrawiam

4. fkamil

fkamil Komandor forum

Obstawiam tylko jedno wyjście:

Gratulacje dla Wszystkich uczestniczących i podziękowania dla kibiców :).

5. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

MOD_Magiczna już była, ale MOD_Dobra... - jestem zdecydowanie za xDxDxD

6. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dobry wieczór :)
    Serdecznie gratuluję wszystkim uczestnikom TOP-u.

7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Widzę, że jest więcej farmerów, którzy teraz czytają jakie emocje były w wątku w ostatnich minutach eventu.:)
    Też dopiero teraz przeczytałam całość, polajkowałam i żałuję, że mnie tutaj nie było przed godz. 18-tą - dorzucałam do worka w ostatniej chwili.
    To co zrobił Rysiek - Cardamon to mistrzostwo i wielkie brawa dla niego.

A dla wszystkich uczestników i graczy, którzy znaleźli się na liście TOP jeszcze raz gratulacje z życzeniami abyśmy wszyscy spotkali się przy następnych dożynkach.:)

8. MOD_Zgredek*

W tym roku wspólna fota była na 9 siódemkach, a czołówka na 10. Rozumiem, że za rok wszyscy dokładają po jednej, czołówka dwie, a walczący o podium - trzy. Wszak trzeba się rozwijać :D

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Zgredku Ty chcesz żebym się od roli nie oderwała przez 24/7.:D

10. jakleci.magdalena233

jakleci.magdalena233 Okazjonalny autor

całkiem miłe uczucie być w top :inlove: byłam w to 3000 i spałam tak, że nawt w top 5000 mnie nie byłoxD dobrze że chociaż trochę odrobiłam i jestem :p
    Wszystkim gratuluję byliście wspaniali :inlove:

11. danabog

danabog Mieszkaniec forum

Chyba najgorsze miejsce mi przypadło, ale cóż, tak się zdarza, za rok będzie lepiej :)))

12. darbus1961

darbus1961 Zaawansowany

Szczere wyrazy współczucia chyba nic gorszego nie mogło Cię spotkać ale myśle że w przyszłym roku sobie to odbijesz ja zatrzymałem się na 1555 miejscu pierwszy 1000 był poza moimi możliwościami .Najważniejsze dla mnie oprócz przedniej zabawy było jednak zdobycie pnącza no i to się udało .

13. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Cardamon,k.tynka.-super.Przynajmniej emocje do samego końca były.Wszystkim uczestnikom czy są na liście czy też w tym roku się nie udalo- gratulacje.Tym pierszym-ze utrzymali się na liście tym drugim za to,że podjęli wyzwanie

14. MOD_Zgredek*

Myślisz, że węgierscy farmerzy odpuszczą? Bez mobilizacji nie będzie top 1 :)

15. populos

populos Forumowy żółtodziób

Witajcie moi drodzy,

Gratulujemy wspaniałego występu i pięknego napisu w TOP5000 z "Baracke" w Speakers Corner (niemieckie forum)

Z czułym uściskiem
    populos

16. farmerinha

farmerinha Koneser forum

Gratulacje wszystkim topowiczom!:)

Plus brawa za zgranie się do napisu! :inlove: Rewelacja!

17. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

jestem zaszczycona, że mam k.tynkę w gronie sąsiadów:)

18. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Trochę opowiem - ale tylko tyle
    co uchwyciły me uszy i oczy
    Cardamon widząc w górze Węgrów tyle
    chciał naszej Kasi na ratunek skoczyć

Bo też faktycznie ciut ją podgryzali
    o co nikt żadnych pretensji nie zgłaszał
    - także się pięknie tam prezentowali
    ale wiadomo; k.tynka krew nasza....
    tak więc
    Zostawił Grecię - zresztą w dobrych rękach
    bo obok miała sfinksa i Michała
    no i...wystrzelił ! - aż ma Mietka jękła

szeptając; -,, Chyba jakiś omam miałam,,
    Lecz to nie było żadnym przywidzeniem
    bo już po Forum się echem szerokim
    niosło że Sokół ów - za co Go cenię :inlove:
    węgierską jazdę ,,rozstawił,, na boki :D

- no podokazywali nasi Farmerzy w tegorocznym TOP-ie - jeden zadziwił.... drugi zawojował... że już o reszcie nie wspomnę, która tak szumnie i tłumnie się bawiła - było czym nacieszyć oczy:inlove::inlove::inlove:
    -----
    O la la... ja dopiero dziś (na spokojnie) doczytałam , że ten ,,mój,, sfinks troszku inne ma miano, więc ... nie będę mieszać w rymach , bo mi się (jak ta jazda) rozpierzchną, ale poniżej daję sprostowanie ;

sfinks - feniks1414

Ostatnie edytowanie: 2 grudnia 2020
  19. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Pamiętam swój pierwszy TOP, normalnie z motyką na słońce się porwałam xD. Później było trochę lepiej, bo już gdzieś tam zaistniałam. Teraz mi przykro, bo chciałam być w pierwszym tysiącu, a w ostatnich godzinach spadłaaaaammmmm.
    Z całego serca gratuluję Wszystkim, którzy wzięli udział. Nawet jeśli Wam się nie udało, to bierzcie ze mnie przykład, da się :p.
    Ponad pół wieku żyję na tym świecie i znów przyszło mi dorabiać się od nowa, grosz do grosza (sianogrosza)

20. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Bardzo dziękuję za wspólną grę. Szczególnie podobało mi się, kiedy przez kilkanaście godzin byłam w "klubiku". Takie "wędrujące" razem grupy są bardzo ważne. Ostatnie pół godziny u mnie walką z internetem, dlatego nie było czasu na przeliczanie. Tak jak planowałam, udało się zostać w srebrnym przedziale.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.