Opinie Magia jesieni - Dożynki 2020

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Węgierski mod pisze:
    Gratulacje dla wszystkich węgierskich graczy na liście. : zakochany:Jesteś wspaniały!
    Mogę się tylko powtórzyć: jestem z Was bardzo dumny, a także z maksymalnie wysportowanej bazy fanów.
    To od wielu, wielu lat pierwszy szczyt, na którym mam całe pozytywne doświadczenie. Dziękuję wam wszystkim.

Gratulacje również dla polskich zawodników na czele. Byli uczciwymi konkurentami.: zakochany:: zakochany:
    Przez chwilę nie sądzę, żeby zepsuli podpis. Walczyli o swoje cele i - pomyślcie - ilu polskich zawodników ich popchnęło. Są bohaterami własnej społeczności graczy. Szacunek i gratulacje dla nich!

Mogliśmy nauczyć się nowych wielkich nazwisk. k.tynka. nazwisko rolnika jest znane wielu. A Cardamon właśnie pojawił się w świadomości publicznej. Gretag jest, że tak powiem, naszym drogim przyjacielem. Kto jest nie tylko bardzo miły, ale jest też naprawdę dużym graczem.

2. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Gorące podziękowania składam naszym Moderatorom :inlove:Nie wierzyłam,że dożyję takiej chwili,ale nigdy nie mów nigdy.
    Byliście wspaniali !!!Dopingujący,pomocni bez nadmiaru czerwonej farby.
    Nie będę wymieniać po nickach ,bo w tym słaba jestem,ale dziękuję wszystkim Moderatorom bez wyjątku :inlove:

3. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Super, fota pamiątkowa jest, choć może teraz należy to traktować w kategorii dowodu 8)
    Ważne, że brałaś udział w zabawie:)

4. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Oj nawet nie wiem na jakim miejscu skończyłam. Wiem natomiast, że pierwszego tysiąca nie udało mi się utrzymać. Zabrakło u mnie czasu :( Myślę, że będę na miejscu ok 1080.
    Wszystkim, którzy brali udział, z całego serca gratuluję. Nie ważne, które miejsce zajęliśmy, ale mieliśmy odwagę, a dla takich jak my świat należy!

5. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Gratuluję wszystkim.
    Dziękuję za wspaniałą zabawę i atmosferę.
    Dożynki skończone lecz będziemy je miło wspominać.

6. mikeš7

mikeš7 Forumowy żółtodziób

BRAWO!, k.tynka
    Pozdrowienia i gratulacje od sasiada poludniowego.
    :):inlove:

7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Super :inlove:

8. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Biegnę i ja z gratulacjami dla tegorocznych TOP-owiczów.Brawo Wy!!!
    Moja pozycja 347 nieco nadpłaconaxDxD.Ale od rana miałam jakieś czarne myśli,a to ,że neta nie będzie,albo prąd wyłączą,a i inne kataklizmy i plagi mi chodziły po głowie,więc do wora sypnęłam szczodrze :D:p.Za to na spokojnie obserwowałam wydarzenia.A działo się,oj działo!Wspaniała atmosfera oraz element zaskoczenia na sam koniec:inlove:.Gratuluję!!!
    Tym,którym się nie udało osiągnąć założonego celu współczuję i niech to będzie dla Was przetarciem szlaku na przyszły rok,głowa do góry-Farmerama będzie hulać na Unity!Czego Wam i sobie życzę8);)

9. Imi*

Imi* Czeladnik forum

Cześć!

Gratulacje dla wszystkich moich wspaniałych polskich rolników. Świetne również do napisów!:inlove:

(Tłumacz Google pomógł.:))

10. gosiagosia60

Gretkaaaaa!!!!!Napisz od nas gratulacje Węgrom,na prawdę pod wrażeniem jestem ...

11. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Wszyscy jesteście super :inlove:
    Podziwiam Waszą systematyczną pracę, dzięki której osiągacie takie wyniki.
    Przyjemnością było w ostatnich dniach wchodzić na forum i czytać, jak się wzajemnie wspieracie, dopingujecie, jak walczycie :)
    Gratuluję zajętych przez Was miejsc w TOP :D

12. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Ufff - to były emocje - aż mi Wena zaniemówiła i dziś to już chyba głosu nie odzyska.
    Dla naszego Sokoła /Cardamona
    który już swym skrzydłem niemal sięgnął szczytu :inlove::inlove::inlove:
    Dla k.tynki
    a dla wszystkich

Moje wielkie Gratulacje !!!!
    i podziękowania za wspólną zabawę :) - była wspaniała !!

13. ankagdw

I my serdecznie gratulujemy Węgierskim farmerom !! Dzięki za super rywalizację!! Do zobaczenia za rok :inlove:

14. marcinek74

marcinek74 Weteran forum

Dziękuje wszystkim za super zabawę mimo pracy i obowiązków dnia codziennego. 2703 pozycja dla mnie jest super jak na pierwszy raz. Do zobaczyska za rok na dożynkowych igrzyskach. Pozdrawiam wszystkich.

Ostatnie edytowanie: 1 grudnia 2020
  15. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Gratuluję udziału oraz zajętych miejsc, a także dziękuję wszystkim uczestnikom TOP-u za wspaniałą atmosferę tej edycji :inlove: i niesamowite emocje do samego końca:)
    Stodoła i skarbonka kompletnie świecą pustkami:D, ale to nic nadrobi się straty:)
    Podziękowania również dla tych, którzy nie brali udziału, ale dopingowali i trzymali kciuki:inlove:
    Pozycja końcowa w tym roku 1156;), z roku na rok coraz lepiej, mam nadzieję, że za rok uda mi się dotrzymać kroku przodującemu peletonowi:D

16. gosiagosia60

No to ja teraz poproszę eventy,bez udziału stodoły :p No chyba,ze mi to unity lub niby unity działać nie będzie,to nie,bo po co?:p Jeśli się okaże,że dalej grać nie będę mogła, to spoko-stodoła prawie pusta...xD

17. Mamcia493

Mamcia493 Wielki mistrz forum

És őszintén gratulálunk a magyar gazdáknak! Köszönjük a nagyszerű versenyt! Találkozunk egy év múlva!:inlove:

Pozwoliłam sobie wpisać tłumaczenie

18. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Gratuluję wszystkim uczestnikom farmerom ,którzy codzienną znojna pracą osiągnęli wyżyny TOPu.
    Wspaniała atmosfera i współpraca pomogły
    Do zobaczenia za rokxD

19. ankagdw

aa no tak :p dzięki ;)xD

20. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Prośbę mam taką. Jeśli coś tłumaczycie, to zaznaczajcie, że jest to tłumaczenie. Żeby nieporozumień potem nie było :)

Jak tam emocje? Opadają powoli?
    Potrzebuje ktoś mięciutkiej podusi?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.