Opinie Magia jesieni - Dożynki 2020

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Ogromne podziękowania dla Wszystkich, którzy stworzyli tę niesamowitą atmosferę, jaka panowała w czasie tych dożynek :inlove::inlove:.
    Było nieziemsko:D:D

2. 6elka4

6elka4 Baron forum

Gdzie teraz można zobaczyć listę Top bo zgłupiałam. Odzyskałam rozum i już wiem. Gratuluję wszystkim Farmerom

3. piotrpawel12345

piotrpawel12345 Młodszy ekspert

Jest gdzieś końcowa tabela?

4. kamder

kamder Hrabia forum

No i pierwszy raz znalazłem się w TOP 1000 :)
    A 2/3 tej wartości pochodzi wyłącznie od gryki, pozostałe to towary ze stodoły, w której jeszcze zostało sporo towaru.
    Nawet brałem udział w zrobieniu napisu "POLSKA SIĘ BAWI!" i cieszę się, że ta akcja się udała. ;)

5. mahartka

mahartka Baron forum

2067 :) chyba nieźle wyszło ;) wiatr jeszcze nie hula po stodole.. bardziej po sianogroszach ;) ale one same przyjdą :)
    gratulacje wszystkim !! xDxD

6. RWM41

RWM41 Ambasador forum

ja się utrzymałam w pierwszym tysiącu. Najgorsze ostatnie minuty - wrzucam, czy starczy???? Dowiem się po 18.... Starczyło!!!!

7. ANASALKA

ANASALKA Nadzorca forum

A okeyy, a długo?
    Dzięki :)

8. bogusiak80

bogusiak80 Fanatyk forum

Ja skończyłam na 4140 miejscu,jestem zadowolona:) Gratulacje dla wszystkich graczy. Wyrazy uznania dla tych ,którzy znaleźli się w 1000.:):):)

Po weryfikacji miejsce 4310

Ostatnie edytowanie: 1 grudnia 2020
  9. jacekf

jacekf Komandor forum

830 miejsce dla mnie ................:inlove: dwa lata temu tez chyba mialem cos kolo tej pozycji.........816 dokladnie ............:D:D:D

gratki dla wszystkich............

10. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

156 i 2204 -nie jest źle !!! :D:inlove:

11. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

W zegarze jest juz ikona pucharu i tam lista :)

12. amber♥

amber♥ Komandor forum

łoooooo 2819 pozycja :)
    Gratki dla wszystkich biorących udział i dla tych z "góry" i dla tych na końcu .
    Dawno tak się nie ubawiłam :)

13. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Najgorsze jest to, że jeszcze nie mam nagród na koncie /sprawdzałem 3 razy/ :mad:.

Ktoś tak jeszcze ma ?

Ile to będzie trwać Ekipo ?

Chyba w obecnych czasach nikt nie będzie nikogo weryfikował, to sprzeczne z rozporządzeniami !

Nerw mnie lekko bierze., a było tak przyjemnie ....

14. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

nie pusciłam trzymałam mocno:D
    dobrze trzymałas :inlove: zmiesciłam sie w 3000 brawo ja :Dbrawo my :D
    gratuluje wszystkim co byli w TOPie
    tak jest :D

15. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Fanfary dla Cardamona, to co zrobiłeś było niesamowite... Bardzo Ci dziękujemy za tak znaczący polski akcent w TOP:inlove:
    fanfary.gif
    Wielkie brawa dla k.tynka., niestrudzenie rok w rok plasującej się w ścisłej czołówce TOP:inlove:
    I ogromne wyrazy uznania dla węgierskich Graczy. Pokazali jaką siłę stanowi zwarta społeczność:inlove:

16. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Najspokojniejsze dożynki w historii Farmeramy :) Okazuje się,że można bez podgryzania fajnie się bawić.Końcówka szałxD
    Cardamon !!!!Rozwaliłeś system :inlove::inlove::inlove::inlove:
    Wszystkim biorącym udział gratuluję :)
    Dopingującym dziękuję :inlove:

17. magda2007

magda2007 Książę forum

2204 udało się.:D:D:DGratulacje dla wszystkich.

18. Armageddon64

Armageddon64 Aktywny autor

173 pozycja :D:D:D sam z siebie jestem dumny,a i w stodole trochę towaru zostało.Gratuluję wszystkim walczącym.:):):)

19. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Ale emocje w końcówce , kilo mandarynek zjadłam i nawet smaku nie poczułam z tych nerwów , Rysiu jesteś WIELKI , dostarczyłeś nam mnóstwa radości na koniec , gratuluje Ci miejsca na podium :inlove:
    wszystkim biorącym udział , bez wzgledu na miejsce jakie zajęli i tym kibicującym szczere gratulacje za szczególną atmosferę w tym roku xDxDxDxD

20. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Zabawa była przednia.Gdyby grę przdłużyli o kilka minut już bym poległa.Plan wykonany,miejsce 2761 i tak miało być.Teraz za żaden event się nie biorę, tylko gromadzę dobra wszelakie na drugi rok.Gratuluję wygranym no i sobie troszkę też.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.