Opinie Magia jesieni - Dożynki 2020

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

czy Twoja sąsiadka brała w końcu udział w TOP ?
    ciekawość mnie zżera , bo nie widzę Niemców

2. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

po odświeżeniu zacne 4624 miejsce... chyba mój cel aby zostać w 5000 się udał... koszt stodoły i portfela - sianogrosze ogromny .. emocje do samego końca. Dziękuję za grę :)

3. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

no i koniec , niestety chyba znowu mi się nie zachce, 431 pozycja , satysfakcjonująca, a sandałowce i gryka nawet nie nadgryzione

4. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

To było wspaniałe :)
    Teraz tylko wymieść kurz ze stodół i......
    Jaki mamy plan na następne Dożynki? :p

5. jacekf

jacekf Komandor forum

jakby co to jestem ratownikiem medyczny i sluze pomoca......................;):pxD:D

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja tam mam srebrne nagrody-ale jak dla kogoś,kto udziału nie miał brać,to SUPER :inlove:
    Powtórzę-wszyscy jesteśmy mistrzami:inlove::inlove::inlove:

7. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Wielkie gratulacje dla k.tynki i Cardamon, cudowna akcja na koniec.
    Polacy i Węgrzy skradli te dożynki całkowicie.
    Ja skończyłem na 269 miejscu, nie jest źle, ale przyznam apetytu nabrałem, no cóż, obecnie zaczynam zmieniać moją strategię w grze na nową, za rok liczę że się okaże czy wyjdzie sukces, czy kompletna porażka.

Piękny finisz, jak i akcja, tak przyjemnie od dawna na farmie nie było, liczę że w następnych będzie równie fajnie.

8. _Myszka30_

_Myszka30_ Naśladowca mistrzów

Koniec!
    Gratulacje dla Wszystkich !:D
    Cardamon- Szacun!:D

9. ANASALKA

ANASALKA Nadzorca forum

Gratuluje wszystkim i dajcie znać co wam wypadło ze szkrzynek piccolo :p Ja się utrzymałam na miejscu 4600, a wgl to jak odebrać nagrodę? :D

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Moje ogromne gratulacje dla wszystkich biorących udział, szczególne dla Graczy na liście, brawo za odwagę i piękną współpracę. Nie miałam tym razem zbytnio czasu żeby dopingować ale cały czas trzymałam za wszystkich kciuki :)
    Obserwować listy też nie miałam kiedy, przewidywałam, że do miejsca 1000 będzie trzeba tak z 1 mld wrzucić ale widzę, że przeholowałam, nie było aż tak wysoko ;)

Cardamon, że zacytuję klasyka xD;)

Przyznaję, że trochę mnie zaskoczyłeś ale tylko "trochę", wielkie brawa :music:

11. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Gratulacje Cardamon - nasz prawdziwy Koń Trojański:music::D:D

Mnie też się powiodło 2181 poz. - mam srebrny puchar :music::D:D

12. Drun

Drun Młodszy ekspert

Gratulacje dla Wszystkich. Szczególne dla Cardamona i K.tynki. Chylę czoła za zajęte miejsca, a przede wszystkim za walkę z klasą.

13. bucior78

bucior78 Czeladnik forum

1089 zabrakło około 80000000 ale już nie było skąd brać .Osiem lat grania ,zbierania i poszło :)

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Na nagrody trzeba poczekać :D

15. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Musisz poczekać cierpliwie. Nagrody zostaną dopisane po weryfikacji listy, jak co roku. Zajmuje to kilka dni :)

16. ewanta

ewanta Komandor forum

Gratulacje !!!

Cardamon ale finisz :inlove::inlove::inlove::inlove:

17. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Gratulacje dla wszystkich startujących i podziękowania za doping i wspólna zabawę:D:inlove:

Baaaaardzo schłodzonyxD

18. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

NO i wiedziałam ze ktoś pomocny sie znajdzie, sam ratownik ruszy na pomoc :)
    Jasne ze tak :) Gratulacje :)
    ----------------------------
    Ogromne gratulacje dla wszystkich, wspaniała zabawa w tym roku :)

19. e-MK-a

e-MK-a Okazjonalny autor

Troszkę nad Tobą - 4602 :)
    Gram od kilkunastu lat, a pierwszy raz w dożynkach brałem udział.

20. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Mam wstępnie pozycję 1621 i oddałam 333 648 898 . W tamtym roku nie brałam udziału a dwa lata temu miałam 2211 miejsce z oddanym 126 628 865 towaru.
    Za rok może powalczę o pierwszy tysiąc.
    Dawno nie pamiętam tak wspaniałej atmosfery na forum. Dziękuję wszystkim :):inlove:
    Gratulacje dla najlepszych :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.