Opinie Magia jesieni - Dożynki 2020

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Jesteś genialna:inlove: Więcej proszę ....

2. marcinek74

marcinek74 Weteran forum

Witam i ciepo pozdrawiam całą Ekipie i wszystkich graczy. Trzymam kciuki o dzielnie walczących w TOP . Niech moc będzie z wami. Pozdrawiam

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

moze byc niezly taran...u jednej szarlatowe miski o wartosci 55 mld czekaja.....a gdzie reszta towaru..;)
    na smoka nie ma obecnie mocnych....Falckowi pokazal gdzie jego miejsce;)
    krzykacz mogl z nim ostatnio wygrac..ale siadl psychicznie
    edit...
    10 paczek szarlatu zeszlo..
    wystawilem kolejne...

Ostatnie edytowanie: 29 listopada 2020
  4. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Takie obciążenie, że skaczę z przeglądarki na przeglądarkę, odświeżam i od ponad 20 minut nie jestem w stanie nic wrzucić -.-
    Mam towar, ale utknęłam...Chyba muszę poczekać do nietypowych godzin i jutro rano przed pracą oddać co mam :sleepy:
    W dodatku z windowsowskiej nie mogę się wbić na forum :cry:
    Miała być zabawa, ale już mnie to zaczyna irytować.
    Chciałam dobić końcówkę do 7mek i przytulić się do Polaków :)ale zaraz się poddam :cry:

5. magdalena

magdalena Weteran forum

Dane z 16:00

Wsady do top1000 po południu +10mln na godzinę, top3000 +3mln, top5000 +1mln.

6. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Spróbuj sposobu AnDżeliny z tego postu
    Nie ma co się załamywać.
    Do boju, czekamy!

7. anna0089

anna0089 Książę forum

Walka już straszna ,czytam wasze cudowne posty i nakręcam się jak bąk :inlove: Oczywiście znam strategię ale gdzie mi
    szaraczkowi walczyć z tuzami .Na razie staram się trzymać środka listy ;) z różnym skutkiem co nie dołożę to spadnę :p .
    Stodoła się czyści w pięknym tępie, sięgnęłam już po środki ostateczne i otwieram skrzynki z dobrem np

Pierwszy raz biorę udział na poważnie w TOPie ,bawię się świetnie czego i innym życzę .Do boju farmerowicze wszystkich
    krajów ,łączmy się :inlove:

8. magdalena

magdalena Weteran forum

No co Ty, a Norbi i Marek twierdzili, że programiści nic nie "s-p-i-e-r-d-z-e-l-i-l-i" w tym ewencie, ale co ja tam wiem.
    W końcu ten sam ewent jest kolejny raz na flashu i wystarczyło go nie popsuć.

Anna0089 do boju.
    Trzymam mocno kciuki za Ciebie.

9. jacekf

jacekf Komandor forum

loooo matkooooo ......................:p;) jak ci sie udalo uzbierac tyle skrzyn ze zwierzakami.......:p
    ja zbieram po ok. 20-30 sztuk i otwieram z ciekawosci..................:p naprawde gratki wielkie dla ciebie

10. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

krzykacz coraz więcej się wydziera - traci cenny tlen i psychika nie ma czym oddychać
    za mało cwaniakuje, ale kiedyś będzie Nr.1

to wszystko na jednym targu?!?!
    zobacz ciekawą tabelkę:
    w latach 2016 - 2018: bardzo regularny przyrost w przedziale do 1000
    2019: trudno porównać, bo dużo farmerów chciało się zmieścić w 500 i stąd taki skok

Bravo !!
    czyli tak mniej więcej +- 750 000 000 powinno "styknąć" na miejsce w 1000
    2019: ciekawa różnica pomiędzy farmerem 500 a 1000 (raptem 110 mln.)
    nie było o co walczyć

11. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Dla niektórych takie ilości to norma i nie tylko tych skrzynek ale i innych :) Coś na ten temat wiem :)
    ------------------------
    A ogólnie co tu tak cicho? Hop, hop do topu by sie szło, walczymy nie nie poddajemy sie :)

12. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

:)
    Nie wiem, czy o mnie mowa ... ale nie przypominam sobie, abym gdziekolwiek i cokolwiek twierdził na temat pracy programistów. Napisałem dzisiaj jeden post, w którym grzecznie się przywitałem i skierowałem czytelników linkiem, do informacji zamieszczonej przez BA_Rock ... która potwierdza Twoje stanowisko, że ... "jest to tylko błąd wyświetlania (...)" .
    Jeżeli jest błąd, to znaczy, że coś się schrzaniło, albo było schrzanione od początku, to jest chyba oczywiste :)

Za dużo emocji Magdaleno, może napięcie zbyt duże ... a przecież mamy się dobrze bawić i cieszyć tak liczną reprezentacją naszych Graczy na liście :) Może dla uspokojenia i ku przestrodze, kilka słów od Twojej imienniczki ... ;)

13. -norbijas-

chyba go zle prowadza..powinni to robic jak z dziewczynami..akcja udana czy tez nie...momentalnie sie ustawia do serwisu ev odbioru..nie widac emocji;)..potencjal koles ma duzy:)
    .......
    tak to wszystko jeden targ..zreszta mam juz 4 mld+
    .......
    na razie idzie wszystko w dobrym kierunku...zobaczymy jak to sie bedzie rozwijac

14. jakleci.magdalena233

jakleci.magdalena233 Okazjonalny autor

Jak Wy to robicie, że w 3-4 dni wysialiście patisona??? ja mam 3737 i reszta rośnie, jutro wejdę dopiero do TOP, sieję na małych plus hutney oczywiśćie, więc mam 4 z poletka. Jak zrobić to szybciej? Czy to tylko fart z koła?

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Fart z koła + SN i Zośka + bonusy do zbiorów ze spiżarni :) Ja z kołem się nie mogłam dogadać,to nawozów trochę zużyłam.

16. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Mówisz , że trochę za cicho - cierpliwości
    już niedługo

nawet to przebijemy 8)

17. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

100% racji - od razu do serwisu - nie ma co świętować chwilowej doskonałości
    potencjał gigantyczny - jeszcze młody, a już dużo umie
    uderza wcześnie, jest szybki....
    taki bh to trzeba się z tym urodzić

przydałoby się coś zarobić...
    jak masz targ, gdzie kilku farmerów nie ma towaru, ale ma kasę, to się dorobisz

liczę na to, że zapotrzebowanie gwałtownie wzrośnie w ostatnich godzinach,
    wtedy, kiedy zaczną się roszady w okolicach miejsc 1000, 3000 i 5000

sprzedałem trochę pakietów 9999, ale to było 2 dni temu
    teraz zastój
    może drzewa z baha wystawić?

będziesz dorzucał spontanicznie?
    czy kalkulował, żeby wygrać mój prywatny konkurs?
    ( 1 x chomicza dla gracza z PL. który będzie najbliżej 1000
    ale w przedziale 900-999 )

18. -norbijas-

wiesz czego sie nauczylem od azjatow? oni przed serwisem patrza przeciwnikowi gleboko w oczy;)..ja ten pomysl ciut ulepszylem...nawet przy moim odbiorze nim przeciwnik wykona serwis patrze nie na pileczke ,ale w oczy...niektorych to deprymuje....
    .....
    oj tak...kasy nigdy dosc;)

19. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Wynika z tego,że jednak będę musiała dorzucić nieco żelaznych zapasów,jeśli to tempo się utrzymao_O
    Czekam jednak do końca bo zerowanie stodoły i SG bez sensu mnie nie rusza:p

20. -norbijas-

u mnie moringa dosc dobrze schodzi;)
    konkursik to chyba z nim przedobrzylem..tzn,za duzo wrzucilem;) ale nie mam zamiaru isc wyzej...

magdusia668 i olgs3 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.