MadamButterfly

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika MadamButterfly, 5 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Kojarzy mi się to tylko z gumą do żuciaxD

Motylku - to przypadkiem nie TA gra;) ??

dantic3, waderówek oraz MadamButterfly lubią to.
  2. MadamButterfly

MadamButterfly Mieszkaniec forum

Dokładnie ta ;)

dantic3 i waderówek lubią to.
  3. krasnoludek10

Nie ma za co:) A możesz wysłać mi czapkę;) ??? Mam "tylko" albo "aż" 125 z 440;)

4. MadamButterfly

Hmm, powiedziałabym aż ;) :D Dziś już "se ne da", pomyślę rano ;) :)
    Dzięki tym czapom jestem już pewna, że eventu nawet w 80% nie ukończę, choć z sianiem bym sobie jeszcze jakoś poradziła. No, ale to i tak będzie niezły wynik po tygodniu grania ;) :D

5. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

A widzisz Motylku!:D
    Czasy się zmieniły:D
    Dziś trzeba mieć sposób na event;)xD
    A ten był prawdziwie mikołajowy:inlove: Lekki, łatwy, przyjemny:inlove:
    Jaki masz nick? Jutro podeślę:)

dantic3 i MadamButterfly lubią to.
  6. MadamButterfly

Taki sam jak tu ;) Tylko błagam, nie wysyłaj PW, ani zaproszenia ... Nie docierają do mnie ... Lepiej tu pisać ...

7. waderówek

Jak nie sprawdzę, to nie uwierzę.
    Sowa poleciała. Daj znać czy doleciała.

dantic3 lubi to.
  8. MadamButterfly

Ni ma >:(

http://vpx.pl/image/yBQZ

9. waderówek

dantic3 i MadamButterfly lubią to.
  10. MadamButterfly

I pewnikiem zamarzła bidulka ...

Ta, pytanie czy wszystkie ;)

Nic to, czekam namiętnie na odpowiedź supportu ;)

11. krasnoludek10

Witam ponownie:)

Motylku - a kiedy zawitasz nareszcie u Piotra Starszego (pietruchin48 ) i Panoramki:D;) ??? Do poniedziałkowego ranka chyba nie wypadnie 276 czapek niestety-.-

dantic3, KarinkaP oraz waderówek lubią to.
  12. MadamButterfly

Krasnalku, jeszcze nieśmiało zwiedzam forum ... Usiłuję przypomnieć sobie wszystkie stare nicki, rozpoznać po nowych, tych, którzy wrócili je zmieniając (a już kilkoro wynalazłam ;) )... Oswoić się z nowymi, jeszcze mi nie znanymi ... Ogólnie, to nieśmiała ze mnie istotka ;) Daj mi troszkę czasu ;)
    A twój wątek gdzie, spamerze, hmmm??? :p xD

Oj, znamy to, znamy xD Z wypadajkami akurat na lepsze się nie zmieniło :/

dantic3, KarinkaP oraz waderówek lubią to.
  13. waderówek

:D
    ZamknąłxD
    woli spamować u innych;):pxD

dantic3, KarinkaP oraz MadamButterfly lubią to.
  14. MadamButterfly

"Zaufaszyłam" ;) :D

Olciu, pytałaś, co się ze mną działo przez te lata ... Pora chyba ciut opowiedzieć ...

Odeszłam jakoś krótko po twojej 18-stce, bo ... bolało patrzenie na pewien nick (to tak gwoli przypomnienia ;) ).
    Potem był czas na rozwój zawodowy. Za mało mi było nauczycielstwa, księgowości czy kosmetyki, więc dorobiłam sobie co nieco ... W Polsce mój zawód nie widnieje w wykazie, tu jest dość popularny- asystentka teamu. Zaczęłam w nim pracować w firmie, w której sama się szkoliłam. Wkrótce okazało się, że ... nie satysfakcjonuje mnie po raz miliardowy opowiadać o jakimś tam kursie i metodach nauczania u nas potencjalnym klientom, ani współtworzenie nowych projektów. Więc, żeby choć częściowo móc mieć coś wspólnego z zawodem ... dorobiłam sobie kolejne uprawnienia :D Obecnie jestem, hmm, tak ładnie się to nazywa- doradcą klienta, ale bywa, jak ostatnio, że prowadzę kursy podstaw obsługi komputera dla imigrantów/ uchodźców :)
    W tym czasie słodka, mała Nisia dorosła do wieku lat 10 i ... o ile już dawniej potrafiła strzelić focha z przytupem, o tyle teraz robi to z iście mistrzowsko- ułańską fantazją :D

Na dzień dobry wszystkim gościom, zgodnie z mym starym zwyczajem, zostawiam małe co nieco ;)

waderówek lubi to.
  15. waderówek

Dzień dobry niedzielnie.:)
    To zdradź jeszcze z jakiego zakątka świata piszesz:)
    Czy za twojego poprzedniego farmerskiego bytowania, forum też było tak towarzyskie?
    Na Forumie, jak to Tomek nazywa, ;)jestem od roku. Wcześniej wpadałam tylko po sąsiadów:D

MadamButterfly lubi to.
  16. MadamButterfly

Z nie tak daleka ;) Za Odrą jest taki piękny land (odpowiednik naszego województwa), który zwie się Brandenburgią :)

Hmm, chyba nawet bardziej ;) Brakuje mi kilku wątków ... Takich moich, ukochanych wypieszczonych ... ;) Nigdy nie lubiłam tych czysto spamerskich, typu odlicz do ... czy słowo na ... Jestem dziwakiem, który spamując lubi dialog :p :D

waderówek lubi to.
  17. waderówek

To rzeczywiście niedaleko:)
    Będziesz niemiecką ZZ nam tłumaczyć;), bo mój niemiecki (bardzo się postarzał). Nieużywany, to wiadomo.
    Jakich wątków na przykład? Nie wszystko się przeniosło ze starego foruma?

-norbijas- lubi to.
  18. MadamButterfly

Nie, nie wszystkie .... Część została zamknięta jeszcze pod koniec mojego farmienia, bo nie udzielałam się już zbytnio i nie miał kto atmosfery podkręcać ;)
    Było takie coś na przykład, jak Nocne Marki, gdzie poznałam wielu świetnych ludzi, w tym mojego późniejszego/ niedoszłego "męża". Czy wreszcie Potupajka w wiejskiej remizie, której chyba najbardziej mi brakuje ... Widziałam, że Klon13 próbował reanimować coś w ten deseń, czyli połączenie jego Kawiarenki z Potupajką usilnie mnie namawiając do powrotu, ale ... Wyszło wklejanie linków z YT, a to już mnie nie bawi ... To samo tyczy się wierszowanych wątków, typu obecnego aktualnie Wierszem o życiu ... Jakoś razi mnie w tym przypadku zasada kopiuj-wklej, bez możliwości dodania czegoś od siebie, bo każdy dopisek jest traktowany jako off-topic :( Wielka szkoda, żal i strata ... :(:cry:

waderówek lubi to.
  19. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Doberek:)
    dumam dumam i nie moge wydumac kto Ty jestes:)

waderówek lubi to.
  20. waderówek

:D
    To ja Ci będę podawać koordynaty;)
    Na pewno jest to osoba twórcza, pomysłowa i aktywna:)

-norbijas- i MadamButterfly lubią to.