MadamButterfly

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika MadamButterfly, 5 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja się nie użalam. Naprawdę niesprawiedliwie nie umiem - ja w sprawach informatycznych typu budowa i takie rzeczy jestem pięta Achillesa:cry:

2. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Takie rzeczy nawet Zła Kobieta potrafi robić :)

3. krasnoludek10

A Krasnoludek nie umi - sprawiedliwie woli programować, np. lepsze Puffiny:p

4. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

to pochwal się tym, co zaprogramowałeś :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Oj Zgredku, takich rzeczy to może niech krasnal nie robi, bo jeszcze źle kabelki połączy i trach...cała Warszawa bez prądu będzie a jeszcze nieszczęśliwie jemu coś się stanie :eek:
    Może lepiej niech sobie tę ładowarkę kupi nową ;)

Miłego dnia życzę gospodyni tego wątku i jej gościom również :)

6. krasnoludek10

Jak na razie nicxD

7. MadamButterfly

MadamButterfly Mieszkaniec forum

Oj, to nie fajnie ... Zdrówka życzę :)

No ba xD A kto, jak nie krasnoludek ;) :D
    Toś ty lepszy od mła xD Mnie się już zdarzyło kabelek naderwać/ łamać przez wieczne składanie i rozkładanie do/z torby, ale końcówkę załatwić ... :eek:
    Coś ci chiba kreatywność szwankuje ;)

Zgredziu, to pokolenie niestety zostało zubożone o nasz zmysł przetrwania ;) Wszystko można kupić ... Nasza w tym wina, dorosłych. Nadrabiamy to, czego sami nie mieliśmy, a efektem jest ..."nie umiem robić w ogóle prowizorek" na ten to przykład :p

No i jednak lepsza by była taśma izolacyjna, ostatecznie to 220V ;) Fajerwerki dopiero w sobotę do odpalenia i ... może nie koniecznie w domu ;)

TrissMerigold. lubi to.
  8. MOD_Zgredek*

Ja myślę, że to właśnie końcówka kabelka pękła, bo często był bardzo wygięty i naprężony.

Zdecydowanie powinna być taśma izolacyjna, ale ona w obsłudze niczym nie różni się od zwykłej taśmy klejącej.

9. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Nie umieć robić w ogóle prowizorek? :cry::cry: Ja rzadko robię coś co nie jest prowizorką xD:cry: Taśmę izolacyjną mam zawsze w torebce, w pracy pod ladą i w domu, wszędzie xD:cry: Poza oczywistym wykorzystaniem do zabezpieczania kabelków.. ona i jej siostra - srebrna taśma przydają się absolutnie do wszystkiego! W szkole sklejało się nią trampki, którym odpadała podeszwa, na sklepie zanim ogarnęłam internet, przez długi czas przyklejałam nią telefon do szyby, coby podawał wi-fi do laptopa, bo tylko tam miał zasięg xD w pokoju jedne drzwiczki od szafki są nią zamykane już dobrych kilka miesięcy (miało być na chwilę, dopóki się nie wsadzi tam magnesiku). Taśmę dwustronną za to zdarza mi się przyklejać do stanika, lub wręcz do gołego ciała w miejscu stanika, kiedy ubieram mocno wydekoltowany ciuch i nie chcę, żeby tkanina się przesuwała odsłaniając stanik, czy tam jego brak... Taśmy rządzą!

10. MadamButterfly

MadamButterfly Mieszkaniec forum

Obok taśm mam w mojej torebuni jeszcze tubkę kropelki, gumki recepturki i agrafki xD Czyli niezbędnik podręczny :p
    Skutek uboczny- traganie torbiszczy wielkości plecaka himalajskiego i bóle plecków niestety ... ;)

Edytowane ;)

Ostatnie edytowanie: 1 stycznia 2017
    TrissMerigold. lubi to.
  11. MOD_Zgredek*

Tego zastosowania nie znałem. Możliwe, że to z powodu iż rzadko noszę wydekoltowane ciuchy :cry:

12. Zła_Kobieta

Dobrze, że przynajmniej staniki nosisz ;)xDxD

13. MOD_Zgredek*

Po czym tak sądzisz? Nie noszę dekoltów, to nie widać co mam pod koszulą ;)

14. Zła_Kobieta

Bo nie napisałeś, że nie nosisz staników :p

15. SMOD_Atena

No ja nie byłabym taka pewna :p

ms.jpg

Miłej nocy życzę gospodyni i gościom :)

16. MOD_Zgredek*

Nie napisałem też, że nie noszę okularów. A nie noszę i też ich nie widać, więc ten osobnik ze zdjęcia to z pewnością nie ja :)

17. SMOD_Atena

Oj Zgredku tłumaczysz się :p Nikt nie powiedział, że to Ty, to tylko dowód, że jednak czasami pod koszulą widać xD;)

18. MOD_Zgredek*

Co Ty możesz wiedzieć, jak mnie nigdy nie widziałaś :p

MadamButterfly lubi to.
  19. SMOD_Atena

A właśnie, że widziałam i kiedy chcę to mogę sobie znowu popatrzeć, zapisałam sobie cuś :p

I nie zagaduj mnie, bo już życzyłam miłej nocy ;)

MadamButterfly lubi to.
  20. MOD_Zgredek*

Założę się, że stanika nie zapisałaś :p

MadamButterfly lubi to.