mały pakiet wyzszego poziomu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .lexus., 15 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .lexus.

.lexus. Okazjonalny autor

kupiłem ten pakiet ale 250% ze zbiorów na łakach głównej farmy przez 168 h nie dopisało dlaczego?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Próbowałeś po zakupie wylogować się i ponownie zalogować do gry?

miwi45 lubi to.
  3. .lexus.

zrobiłem to dwa razy

4. miwi45

miwi45 Weteran forum

A te pakiety wyższego poziomu sa już dostępne? Bo u mnie się pojawiły ale zupełnie inne superpakiety. A te z % PD miały być od 16-tej (?). Czy coś pokręciłam?

5. .lexus.

i co zrobic z tym fantem?

no tak jak zwykle nie doczytałem tylko dlaczego robja takie triki?

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

6. SMOD_Atena

miwi45 dziękuję za zwrócenie uwagi, rzeczywiście tych pakietów jeszcze nie ma, będą o godz.16:00.

.lexus. w grze udostępniane są różnego rodzaju pakiety a jaki został kupiony na Twoim koncie i czy wszystkie składniki zostały prawidłowo dopisane może sprawdzić PT: Pomoc Techniczna. Jeśli coś Ci się nie zgadza to wyślij proszę zgłoszenie z poziomu gry.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. .lexus.

mozna zamykac

8. SMOD_Atena

W takim razie temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.