mały blender

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by lilianna2012, Jul 22, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lilianna2012

lilianna2012 Czeladnik forum

witam
    przed chwilą kupiłam mały blender na floreny nie mogłam go ustawić na polu no ale kiedy w końcu się udało to pokazuje mi się że jest tylko do dekoracji.
    Miałam kilkanaście razy zebrać florki i bardzo mi teraz zle czuję się oszukana.już nigdy nic nie kupię

2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Po wyczerpaniu lub usunięciu do paska traci (+) i staje się ozdobą, która nie daje żadnych profitów.

3. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

lilianna2012, niestety ale przy itemach z ładunkami czyli oznaczonych (+), trzeba bardzo uważać, ponieważ operacja usunięcia ich z łąki powoduje utratę ładunku czyli dodatkowych profitów (w tym przypadku florenów).
    Przy próbie usunięcia itemu z nie wyczerpanymi ładunkami pojawia się komunikat ostrzegawczy:
    ostrzeżenie.PNG
    Dopiero po zaakceptowaniu takiego komunikatu przedmiot jest usuwany do paska.
    W trakcie prób ustawienia itemu musiałaś go usunąć i dlatego jest obecnie tylko przedmiotem dekoracyjnym. Nie można tego odwrócić.

Czy masz jeszcze pytania?

Anhedrea, dziękuję za pomoc.

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Brak dalszych pytań, wobec czego zamykam temat.

Thread Status:
Not open for further replies.