Małpy z hodowli

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kikusz3333, 3 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kikusz3333

kikusz3333 Forumowy żółtodziób

Jakiś czas nie grałem.
    Czy małp z hodowli nie można już kupić/sprzedać na targu ?

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Można cały czas w dziale "z hodowli" pod warunkiem, ze masz odblokowany posąg w świątyni małp.
    Jak długo nie grałeś? Wytłumacze Ci chętnie wszystko, ale nie wiem, kiedy przestałeś grać :)
    Czy widziałeś już bahamę naszą nową? Wiesz na czym polega odblokowywanie posągów?

>>klik<< tu znajdziesz poradnik dot nowej bahamy

>>klik<< a tu znajdziesz szczegółowe informacje, tabelkę, co gdzie i za ile możesz odkryć w świątyni :)

Jak widać hodowlę małp możesz odblokować w III pomieszczeniu za 20 złotych bananów :)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Menka dziękuję za pomoc.
    kikusz3333
    Jeśli masz odblokowany odpowiedni posąg w Starożytnej Świątyni Małp/pomieszczenie III za 20 złotych bananów, a tym samym dostęp do hodowli kolorowych małp,to możesz hodować je w oazach,kupować i sprzedawać na targu/zakładka "Z hodowli".
    Dodam poradnik na temat wyspy,znajdziesz w nim wszystkie informacje : >>>KLIK<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. kikusz3333

kikusz3333 Forumowy żółtodziób

OK. Odblokowałem małpy ale hodowli małp już nie ;)
    Dziękuję za pomoc. Można zamknąć.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję,życzę miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.