Mało miejsca !!!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kaaaaasia1, 4 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kaaaaasia1

kaaaaasia1 Czeladnik forum

Hej kochani, ja z taki zapytaniem. Czy wy takze macie za malo miejsca na swojej farmie aby miec chociaz jednego rodzaju zwierzeta i oczywiscie jakies warsztaciki do nich , do tego drzewa i zeby zostalo troche na pola. Mam główna łake, dzika łąke i leśna polane. Nie pisze tutaj o wyspie baharama, tylko o tych trzech łąkach na ktorych moge posadzic podstawowe rosliny a tych ktorych nie moge posadzic na baharamie. I teraz takie pytanie do was. Czy jest jeszcze jakas łaka dla zwierzaków o ktorej nie wiem , badz ja nie odkryłam. Mam 74 poziom i nie wyobrazam sobie gdzie to wszystko pomieszcze jak dojda mi nowe zwierzaki , drzewka i rosliny ;/ Moze ktos moze mi doradzic :) Z góry dziękuje

2. Liszka93

Liszka93 Czeladnik forum

Nie ma czegoś takiego, miejsce jest ograniczone i musisz wyznaczyć sobie priorytety. Zresztą obrabianie nawet takiej ilości pola jest czasochłonne więc nie wiem czy kolejne to dobry pomysł ;)

wolf031973 lubi to.
  3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.