Małżenstwo na Farmie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Jedna_na_milion, 25 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Witam

A pro po Małżeństwa na Farmie , jakiś czas temu miałam ten status ....ale w którymś momencie gry było info o likwidacji łuków.... i choć niewiem dlaczego nie posiadam ich.... choć znajomy, który wysyłał .... pocałunki ..itd zgodnie z grą zrezygnował z gry... nie zostało odblokowane
    że ja nie jestem w związku Farmowym....
    Obecnie nowy znajomy chciał zawrzeć na Farmie Małżeństwo , niestety nie można.
    Co zrobić w takiej sytuacji. Czy nie należałoby dodawać jakąś ikonkę przy graczu który
    jest w takowym związku... lub nie... i sprawdzenie... posiadania rzeczy.... tak jak łuk....

Pozdrawiam i proszę o pomoc....

2. hipiewa

hipiewa Czeladnik forum

witam,mój małżonek ma kolor różowy,w pasku z sąsiadami,łuk trzeba schować do paska po rozwodzie,tzn usunięciu małżonka,nawet z sąsiedztwa,jak nie zniknie,trzeba pisać do PT,wtedy Oni oficjalnie rozwodzą,póżniej można zawrzeć nowe małżeństwo,wysyłając łuk,pozdrawiam

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Jeśli Twój małżonek jest nieaktywny i w związku z tym zniknie z Twojego sąsiedztwa może pojawić się przedstawiony problem.
    hipiewa, dziękuję za pomoc, ale nie do końca tak jest. Łuk należy usunąć z polany przed rozwodem, a nie po. Propozycja małżeństwa to wysłanie obrączek, a po akceptacji otrzymujemy łuk.

Jedna_na_milion, nie kojarzę żadnej informacji o likwidacji łuków. Jeśli rozwód nie został przeprowadzony właściwie, zgłoś się proszę do pomocy technicznej.

Czy są jeszcze pytania związane z tematem?

4. Jedna_na_milion

Witajcie dziękuję za odpowiedzi. :} Sprawdzę jeszcze raz w pasku....
    Chodzi oto że znajomy zrezygnował z gry... nie mam go w znajomych
    A wysyłanie do nowego znajomego ,,, nie daje uzyskania związku...

5. BA_Czerwona

Nie pozostaje nic innego jak zgłosić się do pomocy technicznej.

6. Jedna_na_milion

Niestety nie mam tych itemów Dziękuję Ba Czerwona :)
    W takim razie udam się do pomocy....
    Dziękuję również Farmerom . Pozdrawiam :p

7. BA_Czerwona

Wątek zamykam i zapraszam do PT. Miłego dnia.

Jedna_na_milion lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.