Młyn.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewik63, 1 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewik63

Ewik63 Mieszkaniec forum

Odkryłam w młynie "Świetlikową paczkę" Jak ją odblokować?

2. alexander56

alexander56 Generał forum

w młynie czy raczej w kole fortuny wylosowałas ? nigdy na kole nie trafiłem na taka paczke i na pewno nie mamy obecnie takiej opcji w młynie by je produkowac , a pamietam tylko takie paczki z eventu świetlikowego w pażdzierniku 2015 :p zapewne masz ja w dziale ozdób :)

Ostatnie edytowanie: 2 stycznia 2016
  3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Paczki takie były produkowane w młynie, można je było też przesłać sąsiadom za floreny.
    Poradnik do eventu "Cztery światła", z którego pochodzą znajduje się pod linkiem >KLIK<.
    Paczki po evencie powinny zostać wymienione na PD i SG, a sama możliwość produkcji usunięta. Jeśli jest inaczej zapraszam do Pomocy Technicznej.

4. Ewik63

Ewik63 Mieszkaniec forum

Dzięki za odpowiedź, pewnie wówczas coś przegapiłam. Jakoś dziwnym trafem dzisiaj już tych flag nie ma pozostał tylko przycisk z taką informacją. Pozdrawiam w Nowym Roku. Temat można zamknąć.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i pozdrawiam w Nowym Roku. A skoro temat można zamknąć to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.