Młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika biber3001, 13 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. biber3001

biber3001 Młodszy ekspert

Wyprodukowanie 8 sztuk paszy trwa 72h. Po zakupieniu młyna czyli szybsza produkcja o 50% to powinno być 36h a nie 41:12.A mam tak dwie pozycje sa po 36h a 3 pozycja wyskoczyła 41:12 suma produkcji to 101:33h a młyn mam jeszcze na 121:56 wiec i trzecia pozycja powinna być 36h. Mogę sie dowiedzieć co to znowu za kombinacje???

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bonus liczony jest od sumy podstawowego czasu produkcji.W tym przypadku 24 szt x 9 h = 216 h. Bonus masz na 121:56, więc nie obejmie 24 szt... tylko taką ilość super paszy, której podstawowy czas nie przekroczy czasu trwania bonusu.

Zapoznaj się proszę z poradnikiem : >>>klik<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. biber3001

Dla mnie 3x 36=108h wiec mam jeszcze zapasu 13:56 wiec o co chodzi?

Jezeli czas nastwionej produkcji paszy przekroczył by moje 121 h to rozumiem ze reszta jest dłuższa. Ale ja mam 121h czast trwania 3x8 to 108h wiec nie rozumiem.

Ostatnie edytowanie: 13 czerwca 2015
  4. SMOD_Atena

Jeszcze raz powtarzam,bonus skracający czas produkcji paszy w młynie liczony jest od podstawowego czasu produkcji paszy i obejmuje tylko taką ilość,której suma podstawowego czasu produkcji nie przekracza czasu trwania bonusu skracającego czas produkcji.
    Więc nie możesz liczyć 36 h dla 8 jednostek SP i sumować z 3 slotów aby zmieścić się w czasie trwania bonusu,bo bonus jest liczony od podstawowego czasu czyli od 72h.

5. biber3001

To to kolejne oszustwo ze strony BP kolejna manipulacja żeby obciąć czas trwania bonusu. Tak samo jak sianie roślin które sie przedłuża czasem o 30-40 minut ale już kombajn sie nie opuznia a skoro to opuznienia wynikające z internetu to powinno wszystko tak działać.

6. SMOD_Atena

Firma ma prawo do dokonywania zmian w grze i my nie mamy na to żadnego wpływu.Zapraszam do przypomnienia sobie OWH : >>>klik<<<.Podczas rejestracji konta każdy Gracz akceptuje te warunki, jeśli Ci nie odpowiadają jakieś zmiany czy się z nimi nie zgadzasz, możesz swoją opinię przesłać osobiście do centrali BP korzystając z zakładki Impressum pod ramką gry.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. SMOD_Atena

Kolejne pytanie się nie pojawiło, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.