młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -izifarmer-, 17 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -izifarmer-

-izifarmer- Okazjonalny autor

ustawiając kolejność kręcenia pasz nie można zobaczyć co jedzą pozostałe zwierzaki - ten młyn to niewypał

2. juras

juras Weteran forum

Na górze masz zakładki, a m.in zakładkę >wszystkie<, wtedy wszystko zobaczysz.

3. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Ja z kolei zgadzam się z autorem tematu, bo kiedy masz zajęte wszystkie sloty, żeby podejrzeć ilości pozostałych zwierzaków, musisz wejść do stodoły. Być może to kwestia przyzwyczajenia, ale wolałam poprzedni układ :)

-izifarmer- dział pytań ogólnych nie jest działem dyskusyjnym, Masz jakieś pytania, oprócz uwag, które wymieniłeś w pierwszym poście?

Może zajrzyj TU :) Lub w inne działy kąciku mówców :)

4. -izifarmer- Faktycznie jest tak jak piszesz ale co potrzebują inne zwierzęta do produkcji paszy można zobaczyć w tabelkach które są podane w ....PORADNIKU .....

FARMA......WYSPA ....:)

Czy jeszcze chciałbyś o coś dopytać ??:)

juras nastawiając 3 pasze nie ma zakładki "Wszystkie "

kalina dziękuję za pomoc ale tym razem muszę też Cię upomnieć, ponieważ ostatnie Twoje zdanie bardzo przypomina formę stosowaną przez moderatorów. To że na końcu zdania autora nie ma znaku zapytania nie oznacza że nie ma on pytań, tym bardziej jak ktoś niezbyt często udziela się na forum nie musi wiedzieć jakie są zasady na nim panujące.

2.17. Podszywanie się pod członków ekipy i/lub wcielanie się w rolę moderatora

Bezwzględnie zabronione jest podszywanie się pod członków ekipy, a także wcielanie się w rolę moderatora. Dotyczy to zarówno nicków, awatarów, sygnatur, jak i wypowiedzi.

5. -izifarmer-

ustawiając 3 sloty nie ma żadnych zakładek

6. No nie ma i jest to faktycznie denerwujące ale est-orka założyła wątek z ankietą i tam można zagłosować za zmianą tej funkcji w młynie :)

ANKIETA

Czy jeszcze chciałbyś o coś zapytać ??:)

7. -izifarmer-

nie mam pytań

8. Rozumiem i skoro wszystko jest już jasne to wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.