młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ~czarodziejka, 9 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -tunga-

-tunga- Aktywny autor

Pnącze aktywowałam ok godz 12;00, post pisałam ok 17;00, więc aktywne już było ok 5 godz, koło północy powinien skończyć się bonus, tzn jeszcze ok 7 godz od chwili włączania produkcji.
    Tak na mój rozum, te 9 min, to jest wydłużony czas produkcji po zakończeniu bonusa, bo 2 produkowałyby się 8;06 a bonus nie załapie się na 2 całe pasze.
    Edit; teraz czas drugiej paszy wyświetla mi nie 8;15 jak kilkanaście minut temu tylko 8:21, bo już jest czas działania pnącza krótszy, i to by było tą zagadką .

Ostatnie edytowanie: 9 kwietnia 2015
  2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

No ale pnącze ma czas działania 12 godzin "po nowemu", więc od 12ej nie powinien się skończyć czas jego działania... chyba, że to pnącze jeszcze działa po straremu...

3. -tunga-

-tunga- Aktywny autor

Cały czas obserwuję swój młyn, koło północy skończy mi się bonus z pnącza, więc do końca jego działania jest ok 2h 45 min, gdybym teraz włączyła SP pokazuje mi czas produkcji 4:15, dwóch szt-8:45, więc jednak musi uwzględniać koniec działania bonusa, przed dzisiejszą zmianą wyświetlany był czas adekwatny do działających w obecnej chwili bonusów, a ulegał zmianie dopiero po zakończeniu bonusa.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.