młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ~czarodziejka, 9 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Przed chwilą odpaliłam pnącze walentynkowe, ma skaracać czas produkcji przez 12 godzin,mam też turbo młyn. 1 super pasza powinna się mielić 3 godziny ( tak było przed zmianą 8 SP robiłam przez 24 godziny) a pokazuje, że 4.42 znowu coś nie wyszło mam już tego dość >:(

Ostatnie edytowanie: 9 kwietnia 2015
  2. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Sp bez abonamentu robi się u mnie 8,46 ?
    też chce się dowiedzieć czy tak ma być ?

skaliwa lubi to.
  3. ~czarodziejka

Do tej pory pnącze i turbo młyn robiły paszę 3 godziny i tak ma teraz być ale tylko przez 12 godzin pózniej automatycznie się wydłuża czas. Pnącze dopiero odpalone, turbo jest więc z czasem znowu coś nie tak.

skaliwa i niesamowitusia lubią to.
  4. -tunga-

-tunga- Aktywny autor

Ja mam pnącze walentynkowe, turbo młyn i po aktywowaniu pnącza wyświetla mi,że SP będzie się mielić 4:03, dłużej niż było z samym turbo młynem bez pnącza, bo wtedy miałam 4:00, a gdzie bonus z pnącza?

skaliwa i niesamowitusia lubią to.
  5. ~czarodziejka

to co jest tobie pokazuje 4.03 a mi 4.44 z pnaczem o_Oo_Oo_O to co pnącze wydłuża czas zamiast skracaćo_O

skaliwa lubi to.
  6. -tunga-

-tunga- Aktywny autor

Coś jest nie tak, mamy włączone te same bonusy, bo runę zapewne też masz odkrytą, a pokazuje zupełnie inne czasy produkcji.
    Przed zmianami młyn kręcił 1 SP w 3 godz.

skaliwa lubi to.
  7. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Przepraszam,że podepnę się pod temat,ale też moje pytanie młyna dotyczy:)

Czemu nie jest aktywny 2 slot,wcześniej można było nastawić 2 paszę w kolejce za 1 a teraz ikonka jest na szaro??

I od kiedy kod będzie aktywny, wpisywałam,ale mam komunikat,że kodu nie znaleziono:)??

skaliwa lubi to.
  8. black_pearl

black_pearl Komandor forum

a ja odpaliłam dziś 4 SP w młynie, po czym zrobiła się 1 szt i młyn stoi jak zaklęty, a towar ze stodoły wcięło >:(

skaliwa i tkoivusaari001 lubią to.
  9. ~czarodziejka

Mam runę.
    Było ogłoszenie, że jak bedzie aktualizacja młyna to go zatrzymają a produkty wrócą do stodoły.

skaliwa i kruszynka63 lubią to.
  10. zazulec

zazulec Książę forum

U mnie podobnie jak u Was, czas produkcji super paszy wydłużył się mimo, że mam aktywne pnącze i turbo młyn. Przecież to woła o pomstę do nieba. Jak nie wiedzą jak naprawić, to niech się nie biorą do roboty. Ale jak działało dobrze, to nie musieli "naprawić".

Iwona1974, skaliwa oraz kruszynka63 lubią to.
  11. -tunga-

-tunga- Aktywny autor

Ja włączyłam 1 paszę i drugi slot jest zielony, tzn.aktywny

skaliwa lubi to.
  12. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

mam wykupiony abonament na młyn i super paszę robiłam 4 godz. - teraz po "naprawie" młyna SP robie 4godz. 30min.
    dlaczego mam wydłużony czas produkcji?

13. kruszynka63

kruszynka63 Książę forum

U mnie z turbo młynem super pasza 1 szt -produkuje się 4:30 co to za naprawa jak dołożyli 30 minut :cry:...Brak słów :mad:

14. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

SP z abonamentem na młyn i runą na drzewie produkuje się 4:30:00 o_O>:(:cry:
    No to nam skrócili o_O:mad::mad:z 4 h do 4,5 h

15. -tunga-

-tunga- Aktywny autor

Już wiem, wcześniej bonusy były liczone od czasu wyjściowego, a teraz bonusy naliczane są kolejno. Tak podano w ogłoszeniu.I po sprawie,wszystko gra :(

skaliwa i jola0909g lubią to.
  16. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

U mnie ten sam problem - super pasza robi się pół godziny dłużej! A miało być lepiej.

skaliwa, niesamowitusia oraz bacowa70 lubią to.
  17. ~czarodziejka

Nie wszystko gra ! Pisałam do PT kazali mi wyczyścić ciacha itd. przerwałam młyn, wyczyściłam ciacha i pamięć podręczną, nastawiłam 1 paszę i co... będzie się robiła 4.57 ! a przed pół godziną było 4.44 !!! to jakieś szaleństwo ten młyn ma jakiś "ruchomy" czas>:( Zatrzymałam i znowu nastawiłam teraz 5.02 :D

Ostatnie edytowanie: 9 kwietnia 2015
  18. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Już nie zatrzymuj więc bo do jura 1 bo będzie Ci się 12 godzin robić. o_O

renia111979 i -tunga- lubią to.
  19. $Julietta$

$Julietta$ Czeladnik forum

Ja też mam wykupioną szybszą produkcję w młynie i byłoby dobrze aby ktoś w końcu wyjaśnił te dziwne czasy produkcji.

skaliwa lubi to.
  20. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

U mnie w młynie mogę nastawić 3 sloty nie nastawiałam SP ponieważ nie mam pnącza walentynkowego więc nie wiem jak jest z czasem produkcji.

aweva55 i skaliwa lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.