młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ~czarodziejka, 24 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

hmmm... chyba z tym młynem jest coś nie tak. 8 super pasz robiłam 24 godziny mam 5/8 czyli jeszcze 3 ma się zrobić a zegar przy super paszy pokazuje mi 43 godziny :eek:

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Z tego co wnioskuję, miałaś wykupiony abonament na młyn?

3. ~czarodziejka

Tak mam abonament i mam pnącze ale nawet bez abonamentu 3 pasze ( brakujące) nie robiły się 43 godziny.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Rozumiem, ale niestety po wprowadzeniu aktualizacji związanej z młynem, musi być włączona nowa produkcja aby bonus został prawidłowo naliczony.

5. ~czarodziejka

Brakuje mi 4 godziny do upływu 24 godzin podczas których miałabym ukęcone 8 pasz, za 4 godziny jak przerwę będę miała 5 czyli 3 super pasze pooooszły w głęboki las -.- jak zwykle przy zmianach dostajemy w plecy, za młyn zapłaciłam za pnącze też więc wypadałoby tak zrobić aktualizację żeby osoby , które coś kupiły za "żywą" gotówkę nie były stratne.

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Jeśli przerwiesz produkcję, to nic nie tracisz. Wyprodukowane SP pozostaną, niewykorzystany towar wróci do stodoły,natomiast wraz z nową produkcją będziesz miała bonus aktywny.

7. ~czarodziejka

Produktów nie stracę ale czas na wyprodukowanie tak. Miałabym 3 SP więcej. Młyn kupiłam nie dla zaoszczędzenia produktów ale czasu prawda?

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Ale gdy nastawisz nową produkcję, to bonus będzie naliczany. Jeśli chodzi o stracony czas, to owszem, ale każdy z nas akceptował Ogólne Warunki Handlowe, a tam jest mowa, że w grze mogą wystąpić przestoje w grze, np. gdy wprowadzana jest jakaś aktualizacja i że mogą pojawiać się zmiany. Myślę, że ten stracony czas nie jest aż tak uciążliwy i że go nadrobisz podczas nowych produkcji pasz :) Czy masz jeszcze jakieś pytania?

9. ~czarodziejka

Wiem, że w grze mogą się pojawić przestoje i zmiany tylko dlaczego zawsze jesteśmy na tym stratni :(
    Nie mam więcej pytań, można zamknąć.

Mojabonanza lubi to.
  10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dodam na koniec, że informacja o przestoju w grze i wprowadzeniu aktualizacji pojawiła się już wczoraj przed południem: KLIK.
    Można było jakoś inaczej rozplanować produkcję paszy.
    Życzę udanego dnia, mimo wszystko i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.