młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zdzislaw22, 11 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zdzislaw22

zdzislaw22 Czeladnik forum

kupiłem abonament na młyn poczyścilem ciasteczeka zresetowałem kompa i nadal nie działa, -rano nastawiłem młyny - wcześniej przeczytałem info, że wszystko działa i co? - paszy jak nie było tak nie ma, kombajn: pozbierałem z pola i chciałem posiać - klikam na okienko aby wyświetliły się rośliny do siania a tu na polu agrest ,czy musze się za własne pieniądze denerwować?, co jest grane - nie będe pisał do pomocy technicznej bo kiedyś chciałem wypisać ankiete i się nie dało, tak więc oczekuje na interwencje w tej sprawie bo nikt mi nie odda czasu ani rekompensaty za stojący młyn

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Po ostatnim ogłoszeniu na temat problemów z młynem : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/info-problemy-z-młynem.14076/#post-267666 nikt już takich problemów nie zgłaszał,więc proszę jednak na spokojnie jeszcze raz zastosować się do poradnika : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/gdy-gra-nie-działa-poradnik.10529/
    Jeśli ponowne czyszczenie ciasteczek i pamięci przeglądarki,przelogowanie nie przyniesie pozytywnego efektu,wtedy już tylko pozostaje zgłoszenie się do Pomocy Technicznej.
    Z poziomu forum niestety nie da się sprawdzić Twojego konta i wyjaśnić problemu.

3. maciekmietek

maciekmietek Okazjonalny autor

oficjalne ogłoszenie stwierdza że młyn działa poprawnie ,może i działa ale kręci się non stop nawet jak zakończy robienie paszy i dopiero po wejściu do młyna jeśli zakończył produkcję młyn się zatrzymuje i nie piszcie o czyszczeniu ciasteczek itp bo to nic nie daje o_O

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

maciekmietek jeśli OO mówi,że problem został rozwiązany,to znaczy że został rozwiązany.W ogłoszeniu dotyczącym młyna jest też napisane,że należy wyczyścić ciasteczka i pamięć przeglądarki.Po zastosowaniu się do tych wskazówek większość Graczy nie ma problemów,jak widać nikt oprócz Autora tego tematu ich nie zgłasza.
    A czyszczenie ciasteczek cookies i flashowych,oraz pamięć przeglądarki i aktualizacja wtyczki AFP to podstawowe czynności,które należy od czasu do czasu wykonać,aby gra działała poprawnie.

A w związku z tym,że zdzislaw22 był obecny na forum i nie zadał więcej pytań w temacie,zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.