Młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika glajda1011, 10 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Młyn nadal nie działa.....

2. joziopuszek

joziopuszek Czeladnik forum

U mnie też nie działa młyn.

3. Problem z młynem jest zgłoszony i czekamy na jakieś nowe wieści :)

Więc prosimy o cierpliwość :)

4. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

Co za dziadostwo młyn próżnuje i nie produkuje i tak od wczoraj.

5. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Mam turbo-młyn a muszę kupować paszę dla pand za ponad 500. Ciekawe kto mi za to zwróci???? Zamierzałam dokupić młyn dzisiaj, ale jeśli ma pełnić rolę ozdobną? Na farmie już jestem do tyłu conajmniej 3 szt superpaszy z nocy (po 4 godziny każda)

6. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

Może tym co zakupili turbo przedłużą abonament w ramach rekompensaty.

7. iwona4475

iwona4475 Czeladnik forum

i znowu kicha z tym młynem składniki na baharamie mi zeżarło paszy brak a młyn nie działa na łące to samo odechciewa się grać

8. piekielnaja

piekielnaja Forumowy żółtodziób

ja mam to samo :/ oczywiście jak nastawiłam sobie 300 karmy dla małp, to musiało mi zeżreć :/

9. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

Witam,
    u mnie już wszystko w porządku,
    młyn pracował cały czas na dobrą sprawę tyle tylko że nie wyświetlała sie animacja pracy młyna

:)

10. -farmerka52-

-farmerka52- Czeladnik forum

Naprawcie młyn!!!!!! Taka strata czasu i florków

11. Armageddon64

Armageddon64 Aktywny autor

mam jeszcze abonament a młyn nie działa i kto tu jest stratny dawno nic nie z...li /zepsuli / technicy działają a ja mam w plecy .

12. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Witam. Niestety nic się nie zmieniło w sprawie młyna od wczoraj,nie działa . Mam wykupiony abonament na młyn zamierzam dokupić kolejny ale nie chcę mieć straconych godzin. Bardzo proszę o pomoc i monit w tej sprawie:):cry:

13. wladek1942

wladek1942 Czeladnik forum

U mnie oba mlyny stoja od wczoraj od godz 14.Ciekawe jak zrekompensuja ponoszone straty? Mam ustawione same zagrody i zaczyna brakowac niektorych pasz.

14. aleksander0170

aleksander0170 Forumowy żółtodziób

Kury głodne,młyn nie sprawny.

15. Kasialka

Kasialka Generał forum

U mnie działa normalnie.

16. sabrina0102

sabrina0102 Stały bywalec

U mnie nadal mlyn nie dziala a godz.na abonament leca i nikogo to nie obchodzi.Mozna zrozumiec ze jest jakas awaria ale nid od wczoraj po poludniu:(

17. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Testowo uruchomiłam produkcję na swoim koncie. Młyn na farmie i na wyspie, przy wyłączonym śniegu dopisało wyprodukowane pasze, teraz testuję młyny przy włączonym śniegu i póki co pasza również trafia do stodoły. Co prawda licznik produkcji w młynie szwankuje, ale ilość paszy przed i po się zgadza.

18. litkajestem

litkajestem Moguł forum

u mnie tez brak wiatru, na szczescie nie kupuje abonamentow, zadnych i plecy mnie nie bola i po raz kolejny nauczka,xD ze jak jest dobrze to zawsze sie cos sp...

19. .latka.

.latka. Stały bywalec

Wczoraj działały a dziś oba stoją a paszy ubywa zagrody poleciały na pasek>:(

20. *basika*

*basika* Okazjonalny autor

Mam to samo, wczoraj młyny zaczęły wieczorem działać nastawiłam na pasze, a dziś rano martwe stoją, paszy trochę zrobione, a gdzie reszta, roślinki też chyba przepadły :( a tak na marginesie to nie wiem po co te muzyczki zostały wprowadzone, nie jesteśmy na dyskotece tylko na farmie i wystarczą w zupełności odgłosy wsi...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.