Młyn - Ulepszenie

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Mateusz, 2 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Głosujcie

1. Tak

86,1%
  2. Nie

13,9%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Tak sobie myślałem aby zrobić możliwość dodania kolejnej paszy mianowicie robię paszę dla królików i moim pomysłem jest to aby dodać możliwość robienia np 3 pasz do kolejki produkcji :)

mamy w produkcji np. paszę do kur później wybieramy paszę do kotów i to się dodaje obok paszy do kur i mamy możliwość trzeciej paszy też dodaje się do produkcji ale za paszę do kotów

Ostatnie edytowanie: 10 grudnia 2014
    Lunari78 lubi to.
  2. BA_Musa

BA_Musa Guest

W jaki sposób miałoby się to odbywać. Jakiś dodatkowy przycisk by był?

Proszę o dopracowanie, czas zostawiam do jutra do godziny 16:00

3. Menasa

Menasa Forum Pro

Kolejka zleceń byłaby bardzo fajna.

4. BA_Musa

BA_Musa Guest

Proszę, aby dokładniejsze informacje znalazły się w 1 poście.

Czas zostawiam do jutra do godziny 12:00

Dodaję pomysł do spisu.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 września 2014
  5. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Nawet możliwość ustawienia w kolejce dwóch pasz byłaby bardzo przydatna! Jestem ZA

Mateusz lubi to.
  6. madasek

madasek Młodszy ekspert

Bardzo dobry pomysł, tym bardziej że ilość zwierzaków na polach ciągle się powiększa i robienie paszy trwa bardzo długo.
    Jestem na TAK :D

Mateusz lubi to.
  7. MOD_Dotti

MOD_Dotti Guest

Autora pomysłu prosiłabym, aby nie spamować w wątkach, które zostały przez niego założone. Posty, które nie są elementem dyskusji o pomyśle z tego, jak i pozostałych wątków niestety usuwam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 grudnia 2014
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Gratuluję Autorowi wprowadzenia pomysłu do gry.W związku z tym temat zamykam i przenoszę do archiwum z podlinkowaniem w temacie "Pomysł zrealizowane"

Ostatnie edytowanie: 21 kwietnia 2015
    Mateusz lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.