Młyn się wyłącza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dotikampo, 28 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Zakładam nowy wątek, żeby zwrócić uwagę na inne problemy z młynem niż numer z pnączem czy problemy na wyspie. Miałam od dwóch dni wrażenie, że coś z nim jest nie tak, ale nie pilnowałam tego szczególnie i nie byłam pewna swego.
    Dziś rano ustawiłam trochę paszy dla kukułek a w drugim slocie 6 szt. super paszy. Ustawiając super paszę zwróciłam też uwagę, że kończy mi się kukurydza. Gdy po godzinie zajrzałam do młyna stwierdziłam, że pasza dla kukułek skończyła się kręcić, zaczęła się kręcić super pasza, zapisałam w pamięci, że skończy się kręcić po niecałych 24 godzinach (czyli jutro ok. 6 rano) i wylogowałam się.
    Teraz się zalogowałam, zajrzałam do młyna a tam nic się nie kręci. Młyn sam się wyłączył. Kukurydza (i pewnie reszta) też nie wróciły do stodoły.
    Widziałam ogłoszenie, że młyn działa prawidłowo. Tak się nie dzieje...

2. Nie wiem jaka jest przyczyna u mnie młyn pracuje od wczoraj na pełnych obrotach ale zostawię watek otwarty zobaczymy czy inni gracze też maja takie problemy :)

Edycja

Przepraszam ale nie zauważyłam że wątek dotyczący problemów z młynem jest jeszcze otwarty ...:)

WĄTEK ..

Więc jednak tutaj jestem zmuszona zamknąć jako dubelek :) I zapraszam do działu Pytania Ogólne :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 marca 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.