Młyn -"pełne koryta"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewusia51, 15 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewusia51

Ewusia51 Zaawansowany

W ubiegły piątek tj. 12. 12 2014 kupiłam abonament na szybszą pracę młyna , tzw. pakiet
    pełne koryta. Dziś jest poniedziałek 15. 12. 2014 , a pakietu brak . Czy może mi ktoś doradzić czy problem zgłosić do pomocy technicznej, czy może jeszcze dzień zaczekać ? Z góry dziękuję za odpowiedź :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A jaką formę płatności wybrałaś płacąc za ten abonament?

3. Ewusia51

Ewusia51 Zaawansowany

wybrałam przelew, jak zwykle

4. SMOD_Atena

Jaki przelew dokładnie ?bo jeśli to zwykły przelew wysyłany pocztą,to pieniążki docierają do adresata w ciągu 3-5 dni roboczych,tak że w promocjach,które trwają krótki czas nie należy go wybierać,bo po prostu zanim pieniążki dotrą,to dana promocja już się skończy.
    Tutaj znajdziesz informacje na temat wszystkich rodzajów płatności : https://board-pl.farmerama.com/inde...łatności.10395/#post-36201"]Rodzaje płatności
    Jeśli skorzystałaś z przelewu bankowego czy 24,to pieniądze powinny dotrzeć na konto BP w ciągu doby i zakupiony towar,w Twoim przypadku abonament powinien zostać uruchomiony jak tylko zostaną zaksięgowane na koncie BP.

5. Ewusia51

Ewusia51 Zaawansowany

do tej pory wysyłałam zwykłym przelewem i nigdy nie było problemu, więc skąd teraz się wziął ?

nie przelew wysłany pocztą, tylko online, przez internet

Posty na forum łączymy poprzez opcję "Edytuj"
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Atena.

6. SMOD_Atena

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Gracz przekierowany do Pomocy Technicznej, więc tutaj zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.