młyn nie działa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ania115, 25 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania115

ania115 Okazjonalny autor

Kiedy zacznie działać młyn na bahamaramie?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam, u mnie młyn działa bez zarzutu. Proszę na poczatek zastosować się do wskazówek z tego poradnika: KLIK.

3. ania115

ania115 Okazjonalny autor

ba, nie można też zakładać budynków dla zwierząt. pokazuje, że na bahmaaramie nie wolno...

ta pomoc nie jest przydatna. młyn na farmie działa normalnie

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 marca 2015
  4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Posty Twoje połączyłam, na forum nie piszemy post pod postem. Kiedy chcesz coś dopisać do Swojego poprzedniego posta, użyj opcji "Edytuj".
    Tak jak napisałam wcześniej, u mnie wyspa funkcjonuje normalnie. Pytanie: czy wyczyściłaś pamięć podręczną, ciasteczka i jaką wersję Adobe Flash Playera posiadasz?

5. Atena70

Atena70 Młodszy ekspert

skoro farma działa ok, a na wyspie mam zakaz stawiania zagród, to raczej nie jest problem z Adobe, tylko coś u was

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Może nie u nas, bo moderatorzy to też zwykli gracze :) U mnie póki co gra działa w porządku, wczoraj przeinstalowałam AFP i nie występują u mnie żadne błędy. Moim zdaniem zawsze warto spróbować np. przeinstalować AFP, by mieć pewność, że błąd, który się pojawił, nie jest wynikiem z problemów z oprogramowaniem, a występuje rzeczywiście. Ja na forum nie mam możliwości sprawdzić Twojego konta, więc zapraszam do kontaktu z Pomocą Techniczną.

7. poleRafała

poleRafała Czeladnik forum

I co dalej nie wiadomo co z młynem na wyspie od razu uprzedzam przerobiłem wszystkie ciasteczka a Adobe wczoraj miałem aktualizacje więc?

8. farmawiesi

farmawiesi Czeladnik forum

U mnie też nie działa młyn na wyspie , widzę tylko bieżącą produkcję ,kończy się za 40 minut, ale pozostałe są niewidoczne, pusta strona.

Produkcja paszy na wyspie się skończyła, nowej paszy nie mogę produkować, zaczynam odliczać stracone minuty , a może godziny, zobaczymy co będzie rano

Sprawdziłam u sąsiadów, na innych komputerach też mój młyn na wyspie nie działa, na farmie jest w porządku, a na wyspie pusto.

Ostatnie edytowanie: 25 marca 2015
  9. besy1

besy1 Czeladnik forum

U nie też przestał działać młyn na wyspie

10. katarzynaz

katarzynaz Okazjonalny autor

I u mnie na wyspie nie działa nic jak dawniej czyli wczoraj. Nawet mam świeżo założoną kłódkę w porcie coś się u twórców pochrzaniło i nic tu nie pomogą czyszczenia instalowania zdążyłąm wyczyścić wszystko, od nowa zainstalować adobe flash i nic, wszystko bez zmian bahama do kitu

11. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Bardzo Was proszę o zapoznanie się z tym Oficjalnym Ogłoszeniem, jak możemy w nim przeczytać dział techniczny gry pracuje już nad rozwiązaniem problemów. :)
    Bardzo Was proszę o odrobinkę cierpliwości. :)

12. katarzynaz

katarzynaz Okazjonalny autor

Dziękuję, nie czytałam tego wcześniej. Cieszę się, że problem został w końcu zauważony. Miłego wieczoru.

13. renatka-julka69

renatka-julka69 Czeladnik forum

U mnie też młyn na wyspie nie działa oraz czat !!!! TO BŁĄD OD WAS . Zawsze winicie nie wiadomo co a wina leży po Waszej stronie . Po co było mieszać w tym młynie . Teraz to jest beznadziejne . Małe , nie czytelne . Po co grzebać jak było wszystko dobrze . Niby ulepszacie a zawsze jest gorzej jak było . pozdrawiam

14. catarina2549

catarina2549 Mieszkaniec forum

To ja się zapytam
    Czy za każdym razem jak sa ewenty , mini ewenty coś nowego wnoszą do gry to za każdym razem muszę laptopa modernizować?
    bo wiadomo że w tych momentach nie działa gra jak powinna ?

15. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

catarina2549, jak to już wielokrotnie było mówione, kiedy są wprowadzane zmiany w grze informacje zapisane w ciasteczkach, ciasteczkach flashowych, pamięci podręcznej ulegają zmianie. Zatem za każdym razem nasz komputer musi dopasować te nowe informacje przez co gra często nie działa tak jak byśmy tego oczekiwali. Dlatego przy każdej zmianie/aktualizacji w grze czy przy wprowadzeniu eventu zalecane jest czyszczenie ciasteczek itp. [dodam że nie jestem informatykiem, ale ktoś mi to kiedyś w ten sposób wyjaśniał]
    Oczywiście czasem zdarza się tak, że wina leży po stronie gry, w takim wypadku Gracze informowani są o tym w Oficjalnych Ogłoszeniach, wtedy podstawowe zabiegi o których możemy przeczytać w poradniku Gdy gra nie działa nie dadzą oczekiwanych efektów, nie powinny jednak zaszkodzić. Wobec tego zawsze w pierwszej kolejności prosimy Graczy o zastosowanie się do wspomnianego poradnika.

Przypominam że nie jest to dział dyskusyjny :)

Zapytam jeszcze czy Autorka tematu ma jeszcze jakieś pytania?

16. Więcej pytań nie widzę i zapraszam do wątku o takiej samej tematyce który jest ...TUTAJ ...

A tu zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.