Młyn na farmie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Biśka, 13 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Biśka

Biśka Czeladnik forum

nie działa... Chcę uruchomić produkcję do eventu, bo zabrakło mi jednej sztuki i nic. Ktoś też tak ma??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A nie produkujesz właśnie jakiejś innej paszy ? Jeśli nie,to może gra wymaga kilku zabiegów,tutaj znajdziesz wskazówki na ten temat :
    Gdy gra nie działa - poradnik

3. Biśka

Biśka Czeladnik forum

Nie produkuję żadnej paszy, przelogowanie nie pomogło, usunięcie ciasteczek również nic nie dało. Kiedy uruchamiam produkcję pojawia mi się komunikat, że właśnie produkuję paszę. Jak zamknę młyn i wejdę znów nic się nie produkuje.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie już tylko Pomoc Techniczna może pomóc,napisz proszę zgłoszenie do PT :
    Pomoc Techniczna

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Gracz został skierowany do Pomocy Technicznej, więcej pytań nie zdał, pozwolę sobie zamknąć :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.