młyn na Bahamaramie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kachaiwan, 14 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kachaiwan

kachaiwan Nadzorca forum

Witam. Jak w temacie mam problem z młynem na Bahamaramie nie mogę produkować paszy dla zwykłych zwierząt tylko dla tych z zagród zagadkowych. Robiłam restart gry, zmieniałam zakładki, odświeżałam i nic - nadal nie widzę możliwości by wykręcić paszę dla małpek, papug wielbłądów itp. Czy ktoś może zetknął się z takim problemem? Może coś podpowiedzieć co powinnam zrobić?

2. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

A czy przypadkiem nie masz włączonej zakładki na "zagadkowe" zagrody, zmień na wszystkie lub zwykłe. Może w tym tkwi problem

młyn.png

Skoro zakładki zmieniałaś to spróbuj wyprodukować wybrany rodzaj paszy korzystając z wyszukiwarki wpisując np papug, małp.
    Może w ten sposób uda się młyn uruchomić. Spróbuj jeszcze na innej przeglądarce.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

kachaiwan lubi to.
  3. kachaiwan

kachaiwan Nadzorca forum

spróbuje na innej przeglądarce, bo tylko tego jeszcze nie próbowałam

ps. dziękuje zmiana przeglądarki dopiero pomogła - juz jest ok :D:D

4. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

To świetnie, bardzo się cieszę i w takim razie wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.