młyn i spółdzielnia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pat3l, 20 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

witam mam taki problem od kilku dni gdzy klikam na dana zagrode np ryb przenosi mnie do młyna lecz już nie do paszy ryb tylko na 1 strone a wczesniej było inaczej... co jest tego powodem? przelogowywanie nic nie daje... ;/
    druga sprawa odnosi sie do spółdzielni gdyż wchodze na dane zadanie w spółdzielni i czegoś mi brakuje ide na targ wracam do spółdzielni i znowu musze szukać od nowa danego zadania

-katie1234- lubi to.
  2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

To są błędy które są w trakcie naprawy :) Z dziejszego ogłoszenia, wynika, że z paszą już nie powinno być problemu, nie wiem jak ze spółdzielnią :)

-katie1234- lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Antenka18, dziękuję za pomoc.

pat3l, z tego Ogłoszenia : >>>klik<<< wynika że : "przy zleceniach widoczne są poszczególne wartości", natomiast tutaj : >>>klik<<< czytamy że : " kiedy nie mamy odpowiedniej ilości paszy, zostajemy przekierowani do właściwej karmy w młynie".

W związku z powyższym wszystko powinno działać prawidłowo. Zastosuj się proszę do tego poradnika : >>>klik<<< ( w szczególności wyczyść ciasteczka cookies i flashowe, ewentualnie odinstaluj i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP) i napisz czy problemy ustąpiły czyt też masz jeszcze jakieś pytanie ?

-katie1234- lubi to.
  4. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Przepraszam, że tu się dołączam, ale u Mnie nadal ta pasza nie działa, nawet po wykonaniu powyższych czynności :(

5. SMOD_Atena

-katie1234-, próbowałaś może na kilku przeglądarkach sprawdzić jak wygląda sytuacja z paszą ?

-katie1234- lubi to.
  6. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

u mnie nie działa nadal... ;/

oki chłopak coś pogrzebał w kompie i zrobnił chodz sam nie wie co xD można zamknąć :)

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 listopada 2015
    -katie1234- lubi to.
  7. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Na każdej przeglądarce to samo... Może trzeba kompa wymienić :D Będę coś jeszcze próbować, dzięki za pomoc :)

8. SMOD_Atena

Najważniejsze, że już wszystko w porządku.

A skoro -katie1234- też podziękowała to ja również dziękuję, powodzenia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.