młyn i żaglownia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bart251168, 5 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bart251168

bart251168 Forumowy żółtodziób

miałem i młyny i żaglownie ale po ich skasowaniu nie mam ich w zagrodach dlaczego ?

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Pewnie dlatego, że to były takie przejściowe fabryki tylko do eventu - później się je oddawało i dostawało taką prawdziwą fabrykę.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

4. bart251168

wszystko rozumiem tylko chciałbym wiedzieć gdzie i kiedy mogę te fabryki zrobić i produkować w nich produkty które teraz mogę jedynie kupić a nie mogę ich sprzedawać

5. SMOD_Atena

Obecnie nie ma możliwości zdobycia tych fabryk.Były to nagrody jednorazowe w podanych powyżej eventach.

A te produkty,które możesz kupić na targu,możesz również sprzedać,jeśli tylko je posiadasz.

6. zzizzie

Fabryki, takie prawdziwe, były do zdobycia w eventach (patrz poradniki). Teraz to już chyba tylko podczas eventu Gift & Trade (jeśli będzie można je wysyłać).

7. SMOD_Atena

8. bart251168

no to jestem wkurzony bo tak nie powinno być , jeśli raz na nie wydałem produkty to powinny zostać . To powinno być poprawione nic w przyrodzie nie ginie i co mam teraz jeszcze raz za to samo płacić chyba coś z tym nie tak .

Ostatnie edytowanie: 5 stycznia 2015
  9. zzizzie

Ależ na tym właśnie polegał event :)
    Nie można było przejść dalej bez zdobycia tych tymczasowych fabryk... a później się je wymieniało na prawdziwe :)

MOD_Kleopatra lubi to.
  10. bart251168

Czy masz jeszcze jakieś pytania ??:)

11. BA_Chris

BA_Chris Guest

Odpowiedzi udzielone, Autor dalszych pytań nie zgłasza, Graczom dziękuję za pomoc i zamykam. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.