Opinie Mózgi i okazje

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 października 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Makowiska

Makowiska Generał forum

2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Jeśli użyje się zegar przed samym końcem gry to zanim załapie, że użyto zegar to gra się kończy, najlepiej użyć zegara tak 10s przed końcem.

3. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

a okej dziekuje - myślałam że jak czas się już skończy to też można-ale widzę że mogę wrócić do tego "etapu" który zepsułam?
    30/61 coraz bliżej pnącza i wykupienia wszystkiego ze sklepiku ;)

Ostatnie edytowanie: 12 października 2025
  4. MOD_Ruda

spokojnie możesz wrócić do nie zrobionego do końca zadania ;)

5. Goga6666

Goga6666 Czeladnik forum

w jaki sposób można odebrać ze sklepu zombie: skrzynię nocy pełni księżyca V i skrzynię z upiornymi drzewami

6. MOD_Ruda

Proszę zapoznaj się z Poradnikiem.

7. rysio

rysio Półbóstwo forum

poziom 45 (Piccolo) zdobyty, dalej nie robie, tylko musze poprawic poziom 17 i 18 i koniec

8. abask

abask Fanatyk forum

50/61 i zachowane wszystkie zegary :)

9. zygmunt59

zygmunt59 Młodszy ekspert

skonczylem a zostaly mi 2 nagrody jak je odebrac -skrzynia z upiornymi drzewami- 2 szt oraz skrzynia nocy pelni ksiezyca v-1szt?

hiacynta, krasnoludek10 oraz Aisha1969 lubią to.
  10. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

a dotarłaś może do skrzynek nocy pełni księżyca V ( z zagrodami) warto ? bo myślę, czy dojść do pnącza i spasować czy iść dalej, po te skrzynki...ale dość daleko jeszcze...

11. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Generał forum

Przy niedzieli wykorzystałam zielone kropelki (moje skromne 4500) + dyniowy (zakurzony jak nigdy) + CJM (stały zestaw każdego eventu) + upiorny bukiet - koło farmerskie (50 wykręconych wejściówek by się dowiedzieć, że następny ekspres będzie pełen tajemniczych) = 31 gier rozegranych (łącznie)
    12 jajecznych zegarów na stanie

Będę walczyć do poziomu 45, ale nie zwg na piccolo ale po drodze jakby nie było skrzynie, zagrody, gadzi gargulec a potencjalny dyniowy lub opryskiwacz to będzie skromny dodatek do mojej gry:p

Powodzenia w dalszej grze :p
    Jak na razie jestem zadowolona, kolejne zagrody i drzewka wystawionexD

12. sasanka098

sasanka098 Forumowy żółtodziób

5 lat temu przerwałam farmerame, wróciłam i dziś wiem dlaczego kończę i nigdy nie wrócę...... oszuści!

13. klopsikowa1

klopsikowa1 Czeladnik forum

coś robię nie tak? Skończyłam wszystkie poziomy, mam item "zbyt szybkie oklaski", a jak chcę go postawić na chmurze - to mam komunikat, że brak w inwentarzu

14. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dzięki za udostępnienie,bułka z masłem przy takiej rozpisce.:)Podziękowania dla Autora/ki ściągi.:inlove:

Mam zrobionych 47 gier.Będę robiła dalej,sieję Uszak bzowy i Manioczek pod wypadajki. Na noc posiałam Cmentarne pnącze,Bakłażan się nie sprawdza.Rośliny 8-10 godzinne wystarczają. Powodzenia w układaniu.:)

Nowy
    coś robię nie tak? Skończyłam wszystkie poziomy, mam item "zbyt szybkie oklaski", a jak chcę go postawić na chmurze - to mam komunikat, że brak w inwentarzu ​
    Musisz wykorzystać + dopiero będzie można postawić na pnączu.

15. klopsikowa1

Przepraszam, ale nie wiem, co to znaczy "wykorzystać +". Czy to znaczy, że najpierw mam go postawić byle gdzie i jak wykorzystam bonusy, to dopiero na chmurkę?

16. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Najlepiej postawić w ogrodzie + daje dodatkowe 1 szt do zbioru zwierząt.Wykorzystaj kiedy będziesz miała zagrody do zbioru.Najedź kursorem na item w pasku i podświetli Ci się co daje item.

Tak to wygląda po podświetleniu

17. klopsikowa1

18. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

47/61 z pikolaka wykluł się dyniowy :inlove: nie wiem po co ale podłubię dalej :music:

19. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

Z piccolo bajkowe źródło. Niech będzie ... bo z poprzedniego kumpel xD

20. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

skończyłam 61\61 życzę i wam szybkiego końca mykam spać po nocce w pracy