Lunch (przerwa obiadowa)

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika VenoPoison, 25 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. VenoPoison

VenoPoison Okazjonalny autor

Co się stało z tą misją? Nie widzę jej u siebie w spółdzielni.
    Została wycofana/zastąpiona? Bo tu na forum w tabelce misji ze spółdzielni wciąż widnieje.

2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Sprawdzałaś/łeś w zakończonych misjach u siebie w spółdzielni? Lisek jest na obrazku.

3. VenoPoison

Tak, i nic nie ma ;) (żadnego lisa)
    Podejrzewam że może po prostu misja została wycofana?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja mam już tę misję zakończoną,ale jeśli Ty jej jeszcze nie zrobiłaś,to znajdziesz ją w misjach do wykonania pod nazwą "Przerwa obiadowa".Zerknij proszę na poniższy obrazek i czerwoną ramkę,wpisując tam nazwę misji szybko ją znajdziesz.

5. VenoPoison

Wpisałem "przerwa" we wszystkich zakładkach (także w "zakończone") i nic nie ma
    Konto mam od 4 miesięcy - może tą misję mają tylko Ci z dłuższym stażem? ;)
    A i jeszcze jedno - nie "zrobiłaś" a "zrobiłeś" - ;)

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

VenoPoison >>TU<< znajdziesz informacje o poziomie od którego misja jest dostępna

7. VenoPoison

Tak, mam 77 poziom - więc w sumie mógłbym wykonać te wszystkie misje, gdybym tylko miał je w spółdzielni

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

VenoPoison nie widnieje w Spółdzielni pod nazwą Lunch, ani Przerwa obiadowa?

9. VenoPoison

Nie, w żadnej z zakładek nie ma ani Lunchu ani przerwy obiadowej.
    Zapewne pisać do PT w tej sprawie..?

10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

VenoPoison dokładnie tak :) jeśli masz odblokowane rośliny potrzebne do misji występujące na Bahamramie, a misja jest niewidoczna (np papryka)

11. VenoPoison

No dobrze.

12. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autor skierowany do Pomocy Technicznej, więc tutaj zamykam. Graczom pięknie dziękuję za pomoc. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.