Lubelskie

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika -chrzaszczyk-, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hana82

hana82 Hrabia forum

Jestesmy jstesmy i mamy sie w miare dobrze :D
    Siedzi tu taki nałóg jak ja xDxD

2. -chrzaszczyk-

-chrzaszczyk- Czeladnik forum

3. hana82

hana82 Hrabia forum

doberek poniedziałko

Tych nałogów to jest troche .Na naszym lubelskim podwóreczku tez by znalazł jeszcze zapewne pare osób xD

4. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

witajcie, nie wiem jak u Was, ale u mnie nie da się otworzyć poradnika eventu i nie mam pojęcia o co chodzi...

5. rutusbrutus29

rutusbrutus29 Forumowy żółtodziób

hejka Wszystkim :) po dlugiej przerwie tzn 5 letniej jestem na nowo w grze :) mam nadzieje ze znajde szybko milych sasiadow-ki ktorzy pomoga mi w odkrywaniu gry gdyz od ostatniej mojej gry duzo sie zmienilo.
    jeszcze raz cieplutko sciskam :)

6. hana82

hana82 Hrabia forum

Nareszcie ktos do mnie tu zawital .
    Przedstaw sie nam ładnie ktos Ty .
    To wolne miejsce w sasiedztwie u mnie czeka tylko na Toiko:cry: moze zateskni i wróci :inlove:

7. Chorwat

Chorwat Forumowy żółtodziób

czy ktoś wie gdzie znajdę sąsiada/znajomego ?

8. hana82

hana82 Hrabia forum

9. rutusbrutus29

czesc hana82
    to ja zawitalem do Ciebie wiec przedstawie sie
    mam na ime Pawel i mam 32 lata po 5 letnie przerwie wracam na nowo do gry.
    pochodze z lubelskiego a dokladnie Rablow ,aktualnie mieszkam na poludniu francji. czesto odwiedzam rodzinne strony a zwlaszcza kiedy wyciag jest czynny :) lubie snowboard i rower gorski. bedac wojskowy cenie sobie kondycje. tutaj dla milego spedzenia czasu ;)

10. hana82

hana82 Hrabia forum

Witaj miło Anka jestem .Ja tu ponad 5 lat juz na grze siedzie .
    Fajnie ze wróciłes i znalazłes lubelskie.
    Jak masz pytania to pisz smiało do mnie na sówke albo tu jak chcesz .Jesli bedzie Ci cos potrzeba tez pisz smiało .

11. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

witaj:) do Rąblowa jeździłam kiedyś na dyskoteki:p no i często bywałam obok u koleżanki (Rogalów), 5 lat nie grałeś? to sporo, od tamtej pory gra zmieniła się nie do poznania...
    pozdrawiam:)

12. rutusbrutus29

hejka Gaja
    uhhh dskoteki mowisz to byly czasy :) ja jeszcze pamietam jak tam bylo muzeum wojska polskiego a pierwsze dyskoteki tam robil moj brat i jego kolega a lata moze to byly jakies 92-95 ;) jesli sie nie myle lol
    bede w grudniu wiec zapraszam na stok i na grzanca przy ognisku :)

a jesli bedziesz przejazdem to na czas urlopu zatrzymuje sie w domu na przeciwko dyskoteki u mamy :) a okoliczne tereny znam jak wlasna kieszen ;)wiec zapraszam

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 września 2015
    marzena5275 lubi to.
  13. Celestyna

Celestyna Aktywny autor

Dzień dobry :)
    Już i ja jestem ! Hana piszesz na forum, że jarząbków zwykłych potrzebujesz , kilka dostaniesz ode mnie.
    Ja poszukuję z drzewek : achachę, rokitnik, nektarynkę, a jakby jeszcze jakiś jarząbek domowy się znalazł to już pełnia szczęścia drzewkowego by była :D.
    Ze zwierzątek to wypatruję żółwi i zimorodków.
    Z itemów : piekarnia ciasteczek
    Powodzenia lubelacy !
    Piszcie co kto tam jeszcze poszukuje, może w pierwszej kolejności swojakom podarujemy :D.

marzena5275 lubi to.
  14. *Swojak*

*Swojak* Okazjonalny autor

Hejka !
    Mam kilka kowhai, a ani jednej nektarynki , ani jednej achachy, ni jednego rokitnika.
    Może ktoś się zechce zamienić ?

dantic3, marzena5275 oraz Celestyna lubią to.
  15. kheme

kheme Analityk forum

Niestety wszystkiego mam po jednej sztuce :(

marzena5275 i Celestyna lubią to.
  16. marzena5275

marzena5275 Chodząca legenda forum

Witam przyszłam do Was z kawą bo jakoś tu u was pusto
    chociaż nie mieszkam w lubelskim, to czuje się jednak z nim związana

Celestyna lubi to.
  17. Celestyna

Celestyna Aktywny autor

Dobry wieczór :)
    Widzę, że załapałam się na wieczorną kawę ;)
    Smaczna bardzo, a jaka aromatyczna mhmmmm....
    Marzena, miło nam, że zajrzałaś do nas. Zaglądaj częściej, zapraszamy :D
    No to teraz napiszę co zdobyłam w ewencie polskim: drzewka bahamskie zupełna, totalna klapa, nawet nie będę pisać co to było, bo nie warto. Same starocie i wiekszość zwykłe i XL.
    A zagrody wynagrodziły mi za te drzewka i dostałam : żółta owczarnia i żółta mleczarnia krów, pomarańczowe:koziarnia, stajnia i kaczy staw, i pozostałe to: 2x szopy, kogutki, gołębie , myszy i ... żółwie i zimorodki :inlove::inlove:.
    Po odkryciu zagród zapomniałam o wtopie z drzewami.

Moje zagrody psów już robią pieski, bo to kolejne zwierzę do kolorowania i to w nieodległej przyszłości.
    Ewent przedszkolny oczywiście robię, bo poluję na drzewka, których dotychczas nie mam : rokitnik, czarna bazia, achacha, nektaryna.

*Swojak* i marzena5275 lubią to.
  18. marzena5275

marzena5275 Chodząca legenda forum

mnie zimorodki omijają szerokim łukiem, ale na polski event narzekać nie mam zamiaru, pierwszy event z którego nie dostałam samego badziewia w tajemniczościach
    z zagród trafiłam różowe indyki, czerwone kameleony i żółwie
    z sadzonek 2x achache, i 2x tamaryndowiec

wpadać do was będę bo ja lubelska jestem:)

*Swojak* i dantic3 lubią to.
  19. picollo26

picollo26 Czeladnik forum

Witajcie kochani!

... a co tutaj takie pustki? odezwijcie sie czy jeszcze zyjecie!

Przesylam caluski i do nastepnego...

*Swojak* i grzybek2851 lubią to.
  20. *Swojak*

*Swojak* Okazjonalny autor

Witajcie,
    Mam chwilkę, więc korzystam i się odzywam :).
    Z ostatniego ewentu mam 3x amherstia i achacha. Pozostałe to XXL niskie, ale cieszą i te, bo miałem tylko 1 amherstię, a achacha to moja pierwsza.
    Grzybkowy ewent niezbyt emocjonalny, pogoda niezbyt atrakcyjna, i ogólnie się nic nie chce.
    Może ktoś się tu pojawi
    i jakiś mały znaczek zostawi :D

A te kwiatki niechaj przywołają wspomnienie przyjemniejszej pory roku :D

Ostatnie edytowanie: 13 listopada 2015