Lubelskie

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika -chrzaszczyk-, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

dobry wieczor :)
    a zdobyczami z ekspresu nikt sie nie chwali? ;) kto zdobyl perfumiarnie? :)

2. grzybek2851

grzybek2851 Półbóstwo forum

witaj ellsiku :) ja mam ehhehe ;)
    Pozdrawiam wszytkich lubelaków .Hanus cmok smok :)

ells.w87 lubi to.
  3. jooy69

jooy69 Książę forum

Witam :)
    Ja nie mam , a wystawiłam ponad 40 wkładów, ale udało się w ostatnim wsadzie u mojej córki ( a tam pojechało ze 20 tylko ) [usuwam]
    U mnie nie było się czym chwalić, bo żadnej różowości, tylko dwie czerwone zagrody a poza tym żółte i czasem pomarańcz :(
    Pozdrawiam :)

Edytuję,część posta usuwam i bardzo proszę zapoznaj się z tym tematem : >>>KLIK<<<

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 maja 2015
  4. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

wpadłam przywitać rodaków i zastałam kłódkę na drzwiach:cry:

*Swojak* lubi to.
  5. hana82

hana82 Hrabia forum

Witaj miło ewa
    U nas zawsze drzwi zeroo otwarte i goscinnie

*Swojak* lubi to.
  6. *Swojak*

*Swojak* Okazjonalny autor

Pozdrawiam całą dziś w słońcu lubelszczyznę :)

Ostatnie edytowanie: 28 maja 2015
  7. grzybek2851

Witajcie Ludki oj cosik tu cicho się zrobiło 20 dzionków i Nikt nic nie naklikał o_O
    Hanuś a Ciebie witam tak słodziutko i milutko ;)
    Zostawiam dla Ciebie :) Smacznego

*Swojak* lubi to.
  8. Celestyna

Celestyna Aktywny autor

[​IMG]Witam lubelskie, znęciły mnie te słodkie truskaweczki, nie piszę w ogóle, bo przebywam daleko poza domem i nie mam stałego dostępu do komputera.
    Wchodzę tylko z kawiarenki internetowej, a tu wiecie jak jest, czas goni...
    Odezwę się po powrocie do domu
    Pozdrawiam wszystkich serdecznie :inlove:
    Edit:
    Dziś też pozdrawiam wszystkich serdecznie, choć grzybek truskaweczki mi nie przyniósł :p.
    Grzybku w podzięce za truskaweczki to dla Ciebie

Ostatnie edytowanie: 12 czerwca 2015
    *Swojak* lubi to.
  9. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

witajcie:) ale macie smakołyki a ja jakoś ostatnio nie miałam czasu tu zajrzeć:p na obecnej pełni zamierzam odkryć kryptę nietoperzy bo wstyd się przyznać, ale nietoperzy i wron nadal nie mam:p
    pozdrawiam wszystkich w ten piękny i słoneczny dzień:)

ps. Celestynko, prezent do Ciebie poleciał:)

*Swojak* lubi to.
  10. grzybek2851

Witam wszystkich milutko :) .Przepraszam Celestynko dziś mam dla Ciebie same witaminki smacznego i pozdrawiam :)
    Dla Hanusi wielkie Cmoki i Smoki ;)

*Swojak* lubi to.
  11. Celestyna

Celestyna Aktywny autor

Dzięki, że o mnie pamiętasz i chociaż tutaj mogę się napatrzeć do woli na te wszystkie, smakowite owoce lata. Tutaj gdzie jestem jest tak mało np truskawek, że wystarcza tylko do 9 rano, potem juz tylko w sklepie jakieś banany, jabłka i inne importowane, ale nie tak smaczne jak te lubelskie truskaweczki .
    Czekam na powrót do domu i na swoje domowe truskawki :D /a to już za tydzień/.
    Gaja - coś tam do Ciebie pofrunęło, tylko sie nie przestrasz, bo niezbyt urocze te ptaszyska ;)
    Pozdrawiam wszystkich

*Swojak* lubi to.
  12. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

no to teraz ja się czuję pominięta;) ale myślę, że Celestynka nie będzie miała nic przeciwko jak kilka owocków skubnę:D

dzięki za ptaszki:) tak nie za bardzo ich miałam, więc przydadzą się:)

pozdrawiam wszystkich serdecznie i miłego dnia życzę:)

*Swojak* lubi to.
  13. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

*Swojak* Twój post usunęłam, ponieważ zawierał tylko cytat.

14. grzybek2851

Witam milutko w pochmurny dzionek ale myślę ,że Serca macie gorące :)
    ciacho do porannej kawusi a to drugie to dla zdrowia i urody :Dtylko najpierw ze 20 km tym rowerkiem a potem możecie zjeść na surowo -pozdrawiam wszystkich i miłego dnia życzę :D
    [​IMG] [​IMG]

Ostatnie edytowanie: 19 czerwca 2015
    *Swojak* lubi to.
  15. Celestyna

Celestyna Aktywny autor

Grzybek, Ty sobie tak nawet nie żartuj. Ja dobrowolnie rezygnuję z ciasteczka, a takich rowerków potrzebowała bym o kilka więcej...
    No mogły by być i jakieś inne pojazdy np samochodziki... jakieś cabrio... czy coś innego. Sam rowerek to za mało ;)

A tak ogólnie to już jestem w domu, odrobinkę odpoczęłam już po weselu.
    Teraz tylko pozostaje uporać się z upałami. Kto by pomyślał, 2 tyg temu temperatura 14-18 st C. będzie moim miłym dziś wspomnieniem, gdy na moich zachodnich oknach /w cieniu/ już 33 st C. a na tarasie od wschodu /też w lekkim cieniu/ już 35
    Nawet Farmerama już nie ma sił na jakiekolwiek akcje :p
    Pozdrawiam i miłego chłodku życzę [​IMG][​IMG]

A po tej uczcie zajrzyjcie nad moje ulubione jezioro Piaseczno. Tam jest wszystko : woda , piasek, słońce, cień i plaża.
    A to kolejna z 68 perełek pojezierza łęczyńsko-włodawskiego :D
    Przyjeżdżajcie i podziwiajcie :)

Ostatnie edytowanie: 6 lipca 2015
    *Swojak* lubi to.
  16. *Swojak*

*Swojak* Okazjonalny autor

Witam :)
    u mnie tez pogoda podobna. Wczoraj skończył się ewent i nikt nic nie pisze ? Ja to się nie mam czym pochwalić, bo wprawdzie pnącze mam, ale już itemu na nie nie mam ani jednego. Ale z zagród wygranych pofarciło mi się i kilka perełek TS-owy krecik mi pozostawił.
    Może i z ewentem by lepiej wyszło, ale chroniczny brak czasu nie pozwala na dopilnowanie dokładniejsze.
    Odezwijcie się lubelacy, bo kiedyś było nas trochę, a teraz jakoby nikogo nie było.
    Dobranoc :D, jutro też tu zajrzę późnym wieczorkiem:music:.

17. grzybek2851

Witam Was wszystkich milutko :) nareszcie można oddychać . Upały mnie załatwiły i powaliły na łopatki ale już ok .
    Życzę wspaniałej niedzieli ,radości i słonka ,spacerów po lesie i km w nogach .

*Swojak* lubi to.
  18. hana82

hana82 Hrabia forum

Witam
    Przepraszam ze tu nie zagladam ale nie ma toiko w grze i ten watek mnie sie z nim kojarzy .:cry::cry:

*Swojak* lubi to.
  19. picollo26

picollo26 Czeladnik forum

Witajcie wszyscy!

...mam juz troche wiecej czasu, sprawy rodzinne powolutku sie unormowaly, wiecej czasu mam, to i zagladac bede czesciej.
    A tymczasem pozdrawiam Was serdecznie i do do nastepnego razu.

makufarmer i *Swojak* lubią to.
  20. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

witajcie, widzę że niewiele tu się dzieje. Jakoś opuściła mnie ostatni ochota przesiadywania na farmie, złapałam z dziećmi bakcyla rowerowego (wczoraj 5 h), myślę, że od września może od nowa zacznę tu zaglądać. Moja farma jest lekko zapuszczona:p także będę miała sporo pracy na niej. Dzisiaj usiadłam na chwilę i nawet roślinki z pełni posiałam i myślę, że w sobotę zapoluje na zimorodka:inlove: ale to jeszcze nic pewnego.
    Pozdrawiam wszystkich gorąco:)

makufarmer i *Swojak* lubią to.