Lubelskie

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika -chrzaszczyk-, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. makufarmer

makufarmer Okazjonalny autor

Swojaku pomogę Ci oczywiście, a jeśli u Ciebie coś zostaje , to podrzuć co nieco... U mnie też posucha na ładunki...
    Jeszcze ponad 100 brak, ale 3 pola róż czekaję na zbiór za 20 minut. Obawiam się jednak, że z tych róż nie wystarczy ładunków, bo mam w wypadajkami cieniutko.
    Pozdrawiam

*Happygarden* lubi to.
  2. *Swojak*

*Swojak* Okazjonalny autor

Ewent udało mi się ukończyć, ale drakulik34 ma wypielone chwasty w ogródku przez kilka lat :D
    Pomogło mi dużo osób z forum, a draculik34 najwięcej.
    Tutaj tez chcę wszystkim bardzo ale to bardzo podziękować.
    Maku, szkoda, że Tobie tak niefartownie wyszło. Ja to sobie myślę, że powinni Ci to pnącze dopisać . a to dlatego, że ewent ten zaczął się z niekontrolowanym poślizgiem i jak widać tak samo się kończył.
    Tez czułbym wściekłość gdyby mnie takie coś spotkało, tym bardziej, że wrzuciłeś wszystko do ewentu, a została do wrzucenia tylko ta resztka niedokupionych ładunków. Wyciągnąłem z tego przypadku taką naukę, aby starać się kończyć ewenty nie na ostatnią minutkę.
    Sam wiem, że to co napisałem, to marzenia ściętej głowy...a życie życiem.
    Trzymaj się maku, to co nas nie zabije, to nas wzmocni.
    Dobrej nocy

*Happygarden* lubi to.
  3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Swojak gratuluję Ci ukończenia eventu :) Moja pomoc była znikoma, więc pielenie chwastów w ogródku Ci daruję ;)
    Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjaciółmi :)
    Miłego wieczoru życzę :)
    Ps . Pozdrowienia dla wszystkich Lubelaków :)

*Happygarden* lubi to.
  4. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

Witajcie:)
    mi eventu po raz pierwszy od bardzo dawna nie udało się zrobić. W ostatnim zadaniu zabrakło mi jednego zbioru roślinki,wszystko oddałam, miałam roślinę wsadzić jeszcze i event by był zrobiony. No ale zbiór miałam o 12:03 a na 12 miałam do pracy, także zabrakło mi 8 minut (wychodzę o 11:55) jak wróciłam to już się skończył...
    no ale na poprawę humoru kupiłam sobie 20 zagród, ciekawe co z nich wyjdzie:)???

*Happygarden* i Dużyolo lubią to.
  5. hana82

hana82 Hrabia forum

Witaski
    Na pocieszenie mamy REnzo hehehe
    Ja stajennych nie kupowałam i tak sam badziew zawsze miwypada wiec szkoda mi fl

6. Dużyolo

Dużyolo Młodszy ekspert

Witam pięknie.
    Ja też nie kupuję stajennych. Szkoda florenów , z którymi jak zawsze krucho.
    Miłego weekendu.:)

*Happygarden* lubi to.
  7. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

kurcze, to ja kupiłam 40 zagród:p
    trafiłam kilka wilków i kilka kogutów, oczywiście żaby i nie pamiętam co jeszcze. Mam dopiero 20 zebranych, kolejnych 20 zbiorę rano

*Happygarden* lubi to.
  8. Dużyolo

Dużyolo Młodszy ekspert

Trzymam kciuki Gaju. Życzę samych ekstra zagródek.
    Dobrej nocy wszystkim.

*Happygarden* lubi to.
  9. hana82

hana82 Hrabia forum

Witaski kochani
    Gaja chwal sie nam co tam jeszcze trafiłaś . Wiki i kogutyhoduj i na targ zarobisz troszke a nich jeszcze

*Happygarden* lubi to.
  10. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

tak też robię:) mam jeszcze jedne wilki i koguty, sporo pomarańczowych i czerwonych zagród, boćki, znowu żaby, gołębie- tych sporo, no i kiwi - tylko dla nich nie mogę wyprodukować pokarmu bo nie mam wawrzynu i nie wiem skąd go wytrzasnąć:mad:

już wiem gdzie jest wawrzyn, on jest od poziomu 95 a zagroda dla kiwi od poziomu 2. Czy ktoś coś z tego rozumie??? jestem z lekka zbulwersowana, po co mi zagroda, która będzie rok czasu stała w pasku bo muszę dojść do odpowiedniego poziomu, aby zrobić jedzenie i dać ptaszkom:mad:

Ostatnie edytowanie: 25 stycznia 2015
    makufarmer i *Happygarden* lubią to.
  11. hana82

hana82 Hrabia forum

Gaja targ Ci pozostaje i zakup paszy za SG .

makufarmer, *Happygarden* oraz Dużyolo lubią to.
  12. Celestyna

Celestyna Aktywny autor

Witam,
    Gaja zrób zadanie w spółdzielni Niespodzianka z antypodów tam w 3 zadaniu nagrodą jest na pewno 120 paszy dla kiwi. Zrobiłam to zadanie/oczywiście nie do końca - bo brak mi kiwi/ i stąd moja wiedza i podpowiedź. Na jakiś czas paszy Ci wystarczy.
    Pozdrawiam

Ostatnie edytowanie: 25 stycznia 2015
  13. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

dzięki dziewczyny. Nie ma to jak sobie nakręcić swojej prywatnej paszy, no ale jak widzę to jeszcze sobie trochę poczekam na to a póki co to zostaje targ, ale widzę, że pasza tanieje. wczoraj kupiłam po 1700 a dzisiaj już jest za ok 1000sg

jest poradnik do dzisiejszego eventu, załamałam się. Dopiero co oddałam wszystko co miałam w stodole do pucharów:mad::cry:

Ostatnie edytowanie: 26 stycznia 2015
    makufarmer, *Happygarden* oraz Dużyolo lubią to.
  14. Dużyolo

Dużyolo Młodszy ekspert

jest poradnik do dzisiejszego eventu, załamałam się. Dopiero co oddałam wszystko co miałam w stodole do pucharów:mad::cry:[/QUOTE]

Witam pięknie.
    No właśnie jest. Zajrzałem i chyba nie będę się spinał. Coś zrobię, ale bez szaleństw.
    Miłego dnia.

makufarmer, *Swojak* oraz *Happygarden* lubią to.
  15. hana82

hana82 Hrabia forum

witajcie
    mamy nowy kodzik BIRDSEYESVIEW

Oczywiscie tez zaczynamy evencik urodzinowy

*Swojak*, *Happygarden* oraz draculik34 lubią to.
  16. Celestyna

Celestyna Aktywny autor

Ja oczywiście tylko dodam, że te urodziny to jutro chyba sie zaczną, a dzis w Renzo można poszalec jesli ktoś lubi /ja nie za bardzo ;)/
    a odnośnie kodu to nie przegapcie i nie zróbcie falstartu,
    ja poczekam na wystartowanie ewentu urodzinowego i podejrzewam, że tam przyda się ten bonus 30% więcej PD, którego czas się uaktywni z chwilą odebrania kodu.
    Zamieszczam dokładny cytat z OO.
    BIRDSEYESVIEW

Czas trwania: 26.01.2015 - 30.01.2015 (23:59h)

Kod zawiera:
    50 x Super nawozu Zosi
    50 x Turbo nawozu Zosi
    3 x Dżem wielkanocny
    3 x Jabłecznik z cukinią
    3 x Wieniec wiosenny
    30 % więcej PD przez 48h (w celu aktywacji bonusu należy odświeżyć stronę, bądź ponownie zalogować do gry)
    Koniec cytatu.

Ostatnie edytowanie: 26 stycznia 2015
    *Swojak*, *Happygarden* oraz draculik34 lubią to.
  17. hana82

hana82 Hrabia forum

Ja poszalałam troszke w Renzo z młotem sn i jarzabka xxl zgarnełam i wiecej nic nie ma co brac .Dali by cos nowego dla tych co juz te najwyzsze nagrody pobrali .

Jak przygotowani do eventu urodzinoweo

18. *Happygarden*

*Happygarden* Półbóstwo forum

Jak miło zajrzeć do Was po jakimś czasie i stwierdzić,że tu nic,no prawie "nic" się nie zmieniło:)
    Pozdrowionka cieplutkie Lubelacy:music:radości,uśmiechu i obfitości baterii podczas ewentu urodzinowego:)

makufarmer i *Swojak* lubią to.
  19. *Swojak*

*Swojak* Okazjonalny autor

Witaski, no u mnie się wiele zmieniło ;)))
    ale jak zwykle brak mi wypadajek - baterii - tu sie nic nie zmieniło.
    Ewent więc robię, ale jednocześnie nastawiam się na porażkę, bo normalnie zawsze mi tego tałatajstwa brakuje.
    Drugą sprawą jest to, że jest tyle wyprzedaży, a nie dano do sprzedaży kombajnu za 50%,a do zebrania niemal 18000 badyla,
    robię chwilowo ręcznie... Wskazany urlop od farmy ... ;)))
    Tymczasem dołączam się do się pod życzeń Happygarden. Powodzenia :)

makufarmer i *Happygarden* lubią to.
  20. Celestyna

Celestyna Aktywny autor

Mnie również interesował kombajn,siewnik ... z 50% bonusem, ale ostatnio jest taki zwyczaj, że daje się w ewencie kilkanaście tysięcy rośliny do zebrania, a bonus 50% na kombajn pojawia się w ostatnim lub przedostatnim dniu ewentu.
    W obecnym ewencie i takiej wersji się nie spodziewam.

makufarmer lubi to.