Lubelskie

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika -chrzaszczyk-, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Dużyolo

Dużyolo Młodszy ekspert

Najpiękniejsze życzenia dla wszystkich zaglądających do Lubelskiego kącika. Niech narodzona Boża Dziecina obficie Wam błogosławi.

Celestyna lubi to.
  2. picollo26

picollo26 Czeladnik forum

3. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

witajcie, jakoś nie miałam czasu w święta i przed aby tu zajrzeć. Mam nadzieję, że jesteście wypoczęci i zrelaksowani po świętach:)
    a teraz czas iść do pracy, ja właśnie obrobiłam farmę, zebrałam TSi mam nowości xxl obydwie i nowe drzewka obydwa. Z reszty również jestem zadowolona:)

a tak przy okazji, może ktoś wie czy da się grać w farmę na tablecie? bo dla mnie w tym momencie byłoby najwygodniejsze rozwiązanie

Celestyna lubi to.
  4. Jennifer...

Jennifer... Czeladnik forum

Witam!
    ... tak da sie, jesli masz na tablecie zainstalowane "Flasch Player"!
    Pozdrawiam wszystkich i milutkiej niedzieli zycze!

5. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

dzięki Jennifer, póki co mój tablet jest kupiony na all i dopiero 9 na urodziny mam go dostać:p no ale cieszę się, że się da, nareszcie będę mogła grać bez problemów:D

6. Jennifer...

... nie ma za co!
    Przez przypadek weszlam na forum /szukalam faq na jutrzejszy ewent/ i wpadlam oczywiscie na "Lubelskie", co tutaj nowego sie dzieje i trafilam na swoja sasiadke "Gaje". Szczerze,... nie wiedzialam, ze jestes "NASZA". Milo mi, ze tutaj zesmy sie trafily, ale dlaczego nie wyslalas mi sowki, z nowinka, ze Ty jestes nasza swojska dziewczyna?
    Szczegolnie Cie pozdrawiam a wszystkim zycze powodzenia w sylestrowym ewncie!

Celestyna lubi to.
  7. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

byłam pewna, że wiesz:) wcześniej działałam ze dwa (a może i dłużej) lata pod nazwą tulisia. a teraz mam nowe konto od 3 maja tego roku i jestem Gaja:X
    a co do gry to muszę sobie aktywować dzisiaj kombajn i siewnik, bo jakoś mi się cały zużył a szkoda mi kuponów marnować. Zostawiam ich na czarną godzinę:p

8. Jennifer...

9. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam wszystkich ziomków:D
    wpadłam z życzeniami:D
    365 szczęśliwych dni ,
    52 cudownych weekendów,
    12 wspaniałych miesięcy,
    4 kolorowych pór roku,
    spełnienia marzeń
    w Nowym Roku!

10. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

Szczęśliwego nowego roku!
    Samych cudownych dni,
    tylko szczęśliwych miłości oraz
    niezapomnianych chwil!

Niech ten rok będzie lepszy
    od wszystkich poprzednich lat.
    Niech wam każdego dnia
    coraz bardziej pięknieje świąt.

Celestyna i Dużyolo lubią to.
  11. chrobek

chrobek Wyjątkowy talent

Witam miło Lubelaki:)
    Hanus - Oluś Was serdecznie:inlove: Wszystkim Wam życzę w Nowym roku pomyślności na roli farmerskiej - a realnie : Zdrowia - Radości - Miłości w każdym dniu 2015 roku. Pozdrawiam :) Buziaki zostawiam - Hanus - cmok - smok kochana:)

Dużyolo lubi to.
  12. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

witajcie, jak tam event Wam idzie? pewnie co niektórzy są już po;) ja mam nadzieję jutro skończyć, brakuje mi jeszcze 2300 roślinki i 10 szt tego czegoś co się produkuje w młynie, ale do rana powinno się zrobić:)
    no i męczę się z uruchomieniem gry w tablecie, ale czarno to widzę. adobe flash player zainstalowałam a to nadal wyskakuje, że brak wtyczki flash>:( idę dalej się męczyć

Jest udało się:) DZIAŁA:) cieszę się jak małe dziecko:)

nasze forum umarło ....

Ostatnie edytowanie: 7 stycznia 2015
    Dużyolo lubi to.
  13. hana82

hana82 Hrabia forum

Czy ktos tu jeszcze zaglada , bo ja sie zaniedbałam

Dużyolo lubi to.
  14. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

no i chyba wszyscy uciekli...

Dużyolo lubi to.
  15. hana82

hana82 Hrabia forum

Ja wróciłam juz .Nie uciekam juz .

Dużyolo lubi to.
  16. Dużyolo

Dużyolo Młodszy ekspert

Witam pięknie.
    Wracam również. Trońkę się zapuściłem.
    Miłego dnia.

17. hana82

hana82 Hrabia forum

Doberek
    Jestem
    Duzy oj tak widać po brodzie xD

Dużyolo lubi to.
  18. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

witajcie, znowu zaniedbałam farme. Eevent jest dla mnie nierealny do zrobienia. Nie dam rady zebrać tyle pd z zagród, mimo iż wystawiłam najlepsze i resztki sp do niektórych dałam. także dwa zadania zrobiłam a resztę odpuszczam.

Dużyolo lubi to.
  19. Dużyolo

Dużyolo Młodszy ekspert

Witam pięknie.
    Tak naprawdę nie mam brody, a wąsiska też nie takie Hana. A awatarek wpadł mi w oko jak tylko go zobaczyłem. I go lubię!
    Ja tez miałem odpuścić Gaju, ale przyjaciele namówili i pociągnę. W trzecim wystarczy 6 tysięcy, żeby pójść dalej. Szkoda odpuszczać bo pnącze z punktami dla farmy i dla wyspy zależne od poziomu. Warto.
    Dobrej nocy.

20. *Swojak*

*Swojak* Okazjonalny autor

Witajcie kochani
    Wszystkiego dobrego wszystkim w 2015 roku .
    Zbierałem się tutaj na dłużej, ale nie będzie mi to dane przez czas dłuższy jeszcze.
    Z niejakim trudem ogarniam to co na farmie. Teraz też ewent niby mam ku ukończeniu ale brak mi jeszcze 170 ładunków. Badyl ewentowy i wszystko inne do ostatniego zadania oddałem już i chciałbym ukończyć i pnącze chwycić. Róże szlachetne posiałem, ale ktoś tak kurki przykręcił, że ładunki to coraz rzadziej spadają.
    Chyba mnie już cierpliwości brak do farmy. Polecam się pamięci Waszej i jeśli coś tam zbywa to proszę
    przerzućcie przez płotek a ja czyli *Swojak* sobie pozbiera i będzie wdzięczny.
    Czas na zabawę mam tylko dziś i to dopadkami, a jutro ? /nie wiem jeszcze czy będę mógł/.
    Pozdrawiam i smacznej kawusi :D