Lubelskie

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika -chrzaszczyk-, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. makufarmer

makufarmer Okazjonalny autor

Zebrałem kaktusy na wyspie i grzyby na dzikiej łące i dostałem po 10 z każdego pola. Na teraz brak 121 łańcuszkowych lampek.
    Kilka prezentów dostałem z forum, i ciułam resztę...

2. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

maku 5 sztuk lampek posłałam, niestety nie mam więcej fl, ale trzymam kciuki, jutro rano jeżeli wyrobie się przed pracą to poślę coś jeszcze

Dużyolo lubi to.
  3. makufarmer

makufarmer Okazjonalny autor

Dzięki Gaju :) nie wysyłaj za Fl, może dam radę bez takich kosztów
    Późno jest, zebrałem co było do zebrania i zasiałem no i brak mi 59 lampek. Zdążyłbym gdyby nie wyjazd jutro o 10 i nie wiem kiedy wrócę. Zbiory wysiałem tak by wyszły na 10 może się uda. Powinno się udać, tylko odrobinę szczęścia potrzeba :)

Witajcie mglistym rankiem
    Zebrałem co juz urosło i nadal brak 16 łancuszków lampkowych, za godzinę mam zbiór jaśminu zimowego na połowie leśnej i za 1,30 kalafior na dzikiej łące.
    Liczę na to że uciułam tę szesnastkę.
    Dzięki kochani za pomoc, jesteście super :)

Ostatnie edytowanie: 13 listopada 2014
    Dużyolo lubi to.
  4. Dużyolo

Dużyolo Młodszy ekspert

Witam pięknie.
    Naleci maku. 16 to niewiele. Dołóż jakiś dopalacz i poproś na forum. Wielu farmerów ma jeszcze prezenty i chce pomóc.
    Miłego dnia wszystkim.

5. hana82

hana82 Hrabia forum

Dzien doberek kochani moi

Dużyolo lubi to.
  6. Dużyolo

Dużyolo Młodszy ekspert

Dzień dobry Hanuś. Witam pięknie wszyściuśkich.:D
    Okropna pogoda i o rowerku nawet nie myślę. Pochmurno, zimno i mży. Brrr.:(
    Póki co siedzę w kuchni, pitraszę obiadek i wpadam co chwila na farmę. Po ostatnich zawodach znowu pusto w stodole i trzeba nadrabiać zaległości.
    Przede wszystkim zasię piąteczek mamy po ekspresowym tygodniu.:D
    Miłego dnia.

7. hana82

hana82 Hrabia forum

Witaski
    Jak tam kukułeczki .
    Co bedziecie klonować w BB ? Ja mam zamiar struski klonować i pandy

Dużyolo lubi to.
  8. Dużyolo

Dużyolo Młodszy ekspert

Witam pięknie.
    Naklonowałem kukułek we wszystkich trzech misjach i jestem zarobiony i zadowolony z osiągnięć. Reszta jednak przy następnej okazji. Brak Paszy.
    Miłego dnia.

9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja za kukułeczki sie wzielam :)

10. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

witajcie, ja też kukułeczki. Ponieważ dopiero ostatnio po raz pierwszy klonowałam kukułki to mam a raczej miałam sporo do nadrobienia. W tym momencie muszę jeszcze zdobyć 16 szt punkukułki i 5 szt zamaskowanej, a potem zajmę się osłami:D

jeszcze 6 punkukułki i kończę, tylko zabraknie mi sp - jeszcze mam tylko 32 szt, ciekawe czy dam radę całość skończyć:D

Ostatnie edytowanie: 15 listopada 2014
  11. hana82

hana82 Hrabia forum

Wiatajcie
    Musze sie pochwalić z jednego osiagniecia ze zwyklych indyków indyczka tanczaca polke mi wyskoczyła :D:D:inlove::inlove:
    i na tym skonczyło ssie szczescie w klonowanku:cry: .Ciesze sie choć z jednego takiego przeskoku

chrumcia91 lubi to.
  12. Dużyolo

Dużyolo Młodszy ekspert

Witam pięknie.
    Pogoda się nareszcie skiepściła. Już mnie wywiało, a to jeszcze nie koniec. Na dokładkę pada i zimno W domku najlepiej.
    I poniedziałek:( i reszta długiego tygodnia po nim. Całe szczęście, że mnie to już chyba nie dotyczy, piszę chyba bo jutro się wszystko ostatecznie wyjaśni. Ale o tym pojutrze doniosę.
    Miłego dnia.

13. hana82

hana82 Hrabia forum

Witajcie wieczorowa
    Widzieliscie zapowiedzi w zgaduli dotyczace rafy

14. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

tak ;)

15. hana82

hana82 Hrabia forum

Na farmie cisza tu cisza gdzie sa wszyscy xD

16. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

witajcie. ale tu cicho... ja nareszcie mam wolne od jutra całe 3 dni:D:D:D
    hana gratuluje przeskoku:)
    co za nowości tam upatrzyliście??
    ja teraz bardzo mocno pracuję nad odkryciem jak najwięcej rzeczy na wyspie, a do tego potrzebuję dużo złotych bananów:p

17. Dużyolo

Dużyolo Młodszy ekspert

Witam pięknie.
    Piąteczek mamy. I nowy event, na który wielu z nas niecierpliwie czekało. Powodzenia wszystkim i miłego weekendu.

18. hana82

hana82 Hrabia forum

Witajcie w sobotni wieczorek
    Jak tam u was evencik
    Ja juz jestem na 6 zadanku i po 22 pewnie juz na 7 wskocze .
    Widzieliscie liste TOP jak luknełam to załamke zaliczyłam to ja prawie 5 lat tu siedze i nie mam takich zapasów z kad ci ludzie maja takie zapasy załamka ,chyba jestem jakaś nieogarnieta

19. ~Gaja~

~Gaja~ Aktywny autor

hana oni mają z all...
    ja zrobiłam 3 zadania i reszta nie na moją kieszeń...

20. hana82

hana82 Hrabia forum

melduje ze juz na wskoczyłam brak 4700 roslin i100 kasztanków - koniec
    Gaja chyba tak ale teraz wylapuja