Logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika amazonkax, 22 czerwca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. amazonkax

amazonkax Czeladnik forum

Witam. Czy może mi ktoś pomóc z logowaniem do gry. Problem polega na tym że cały czas musze " zezwalać " na dostęp flasha. Pisałam już do działu technicznego. Zrobiłam wszystko tak jak mówili. I nadal nic to nie dało, nie pamięta ustawień. Za kazdym nowym logowaniem to samo. Gram w farme chyba z 12 lat i nigdy tak nie miałam, od jakiegos roku może coś się popsuło i nic nie jest w stanie tego naprawić.
    Pozdrawiam
    amazonkax

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj amazonkax. Wątek przenoszę do właściwego działu bo ten tutaj dotyczy tylko forum.

A co do logowania to wszyscy musimy podczas każdego logowania aktywować wtyczkę Flash. Zapoznaj się proszę z poradnikiem: Logowanie, czyli jak mogę korzystać z programu Flash Player w przeglądarkach. Niedługo gra ma być przeniesiona na zupełnie inną technologię czyli Unity i sposób logowania również się zmieni. Nie mamy na to żadnego wpływu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. amazonkax

amazonkax Czeladnik forum

Ok dziękuje. Tylko przez 10 lat wchodziłam normalnie. Ale ok. Trudno :(

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.