logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika emilekk_7, 4 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. emilekk_7

emilekk_7 Forumowy żółtodziób

witam. mam problem z zalogowaniem się. po próbie zalogowania się wyskakuje mi strona info, i ani nie mogę jej zamknąć ani nic na niej zaznaczyć. może ktoś wie o co tu chodzi lub miał taki problem.

2. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

emilekk_7, czy możesz sprecyzować co dokładnie pojawia się na tej stronie, która Ci wyskakuje Ci przy próbie zalogowani. Jeśli możesz to załącz zrzut z ekranu.

3. emilekk_7

4. BA_Rock

emilekk_7, niestety skopiowany fragment strony niewiele pomaga. Na początek spróbuj zmienić przeglądarkę i sprawdź czy coś się zmieni.
    Jeśli nie pomoże zastosuj się do wskazówek z Poradnika: Gdy gra nie działa
    Jeśli nadal problem będzie występował napisz, proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej, bo z poziomu forum raczej nic więcej nie jestem w stanie pomóc.

Usunęłam też Twój post z samymi cytatami.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nie wiem czy pomogę, ale jeśli przeglądarką jest FF, to może być przyczyną:

"Jeśli korzystacie z przeglądarki Mozilla Firefox, to mogliście (jak miliony osób na świecie) zauważyć pewien problem. Krótko mówiąc: rozszerzenia przestały działać poprawnie.
    Problem jest znany Mozilli i jak udało się potwierdzić – jego powodem jest wygaśnięcie certyfikatu po przejściu . Aktualnie trwają prace, których owocem ma być przywrócenie pełnej funkcjonalności przeglądarki. Aktualny status można śledzić na Twitterze."

Info jest sprzed dwóch godzin.

6. emilekk_7

wczoraj do południa jeszcze normalnie można było się zalogowac, ale sprobuje zrobić tak jak piszesz. dzięki. pzdr

7. BA_Rock

Rysiu, dziękuje za pomoc. U mnie jeszcze na razie FF działa poprawnie, ale faktycznie widzę, że pojawiło się sporo artykułów na temat problemów z dodatkami.

emilekk_7, również dziękuje i gdyby problem nie chciał ustąpić napisz do Pomocy technicznej. A póki co temat zamykam.

hlnrys lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.