logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 7jessy75, 16 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

od wczoraj wieczorem nie moge zalogowac sie do gry ani z komputera ani z laptopa. przechodzilam z laki na polane i mnie juz nie chcialo przerzucic. kreci sie koleczko kilka minut i potem wyskakuje ciagle witryna nieosigalna.
    wszystkie strony dzialaja internet chodzi jak zegarek wszystko wyczyszczone a lapka mam dopiero od tygodnia i smiga jak blyskawica i nie wiem co sie stalo.
    weszlam na gre przez pufina w telefonie i tu gra dziala. na kompie korzystam z chrome i probowalam przez mozille i nic. w obu wyskakuje mi witryna nie osiagalna.
    co sie moglo stac.

bazyl2211 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Ateno, u mnie jest to samo, nie chce zalogować, a jak się zaloguje to tak strasznie muli, że nic nie można zrobić. Po odświeżeniu gry załaduje się do 55 % i stoi. Problem zaczął się od wczorajszego późnego wieczora.
    Zgłoście w centrali, że jest problem bo pewnie u większości graczy tak się dzieje.

bazyl2211 lubi to.
  4. SMOD_Atena

draculik34 na chwilę obecną oprócz Waszych dwóch nie ma innych zgłoszeń ani na forum ani w PT. Sprawdźcie proszę swoje połączenia internetowe, ewentualnie zresetujcie modem/router bo być może wina leży po stronie internetu lub też problem jest z wtyczką AFP, być może uległa awarii. Gdyby to był większy problem to z pewnością większa ilość Graczy i nie tylko na naszym forum zgłaszałaby takie problemy.
    Ze swojej strony dopytam czy może jednak pojawiły się gdzieś zgłoszenia takich problemów lub czy są na ten temat jakieś informacje. Bardzo proszę o cierpliwość.

5. draculik34

Połączenie mam dobre bo jakoś inne strony wchodzą bez problemu. Problem jest tylko z farmą, zresztą forum też mi ciągle znika, powiem Ci, że już mi się nie chce z tym walczyć bo rano obrabiałam farmę godzinę czasu , takie były zawiechy. Kręcił się kwiatek i nic nie można było zrobić.
    Dzięki za odpowiedź, poczekam, może coś, gdzieś z tym zrobi.

6. SMOD_Atena

A sprawdzałaś na różnych przeglądarkach? U mnie na Mozilli i Operze gra działa całkiem przyzwoicie.
    Niemniej jednak zapytanie wysłałam i czekam na odpowiedź.

7. draculik34

Coś jakby się poprawiło, gra zaczęła działać płynnie, mam nadzieję, że to nie chwilowa poprawa, tylko Twoje zgłoszenie o problemie pomogło .
    Dzięki :) na obecną chwilę u mnie działa o milion % lepiej .
    Miłego dnia :)

bazyl2211 lubi to.
  8. SMOD_Atena

Tak jak wyżej napisałam na chwilę obecną nie mamy innych zgłoszeń ani informacji jakoby w grze występowały problemy z logowaniem lub płynnością gry.
    Jeśli po Waszej stronie nie ma problemu z połączeniem internetowym, oprogramowanie i sprzęt również nie sprawia problemów to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tam Wasze konta zostaną sprawdzone.

draculik34 cieszę się, że u Ciebie gra działa już prawidłowo i niech tak zostanie, wzajemnie miłego dnia życzę.

A czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

draculik34 lubi to.
  9. _Łukasz_Adamczyk_

_Łukasz_Adamczyk_ Okazjonalny autor

Owszem, jest problem z logowaniem. Od 6:15 do 10:45 nie mogłem sie zalogować, był albo biały ekran,albo owieczki dochodziły do 55%. Nie pomogło czyszczenie ciasteczek, nie pomogło czyszczenie przeglądarki, nie pomogło przeinstalowanie flash playera, nie pomogło korzystanie z innych przeglądarek. Dopiero kilka minut temu (o dziwo) udało mi sie zalogować do gry. Proszę sprawdzić gre.

Edit: nawet na forum nie można było wejść i nie można było zobaczyć czy jest jakiś problem.

bazyl2211 lubi to.
  10. SMOD_Atena

_Łukasz_Adamczyk_ na forum zawsze można zajrzeć, nawet kiedy nie można zalogować się do gry to forum czytać można a my jak tylko otrzymujemy jakieś informacje to zamieszczamy je na forum.
    Na przyszłość proszę śledzić forum i jeśli zgłoszeń nie ma lub są jednostkowe to proszę o kontakt z Pomocą techniczną. Tylko tam można sprawdzić konta, zweryfikować zgłoszenia i ewentualnie przekazać do działu technicznego gry.

7jessy75 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

11. _Łukasz_Adamczyk_

_Łukasz_Adamczyk_ Okazjonalny autor

To proszę mi wytłumaczyć dlaczego nie mogłem zajrzeć i czytać co jest na forum? Poza tym proszę czytać dokładnie co piszę. Post wcześniej wspomniałem o tym :p

bazyl2211 lubi to.
  12. SMOD_Atena

_Łukasz_Adamczyk_ wybacz, nie zauważyłam Twojej edycji. A jeśli ma miejsce sytuacja, o której napisałeś to wtedy można skontaktować się z pomocą techniczną, nawet jeśli nie ma możliwości zalogowania do gry czy na forum. Po ramką gry znajdziesz odnośnik Pomoc techniczna.

Czy Autorka tego wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

13. 7jessy75

hej
    Jestem i zalogowałam sie przed chwilą bez problemu. Nie było mnie kilka godzin w domu.
    Nic nie robiłam bo wszystko z poradnika było juz zrobione wczoraj. Odpaliłam chrom i zalogowałam sie normalnie jak zawsze.
    Także coś musiało być nie tak, ale nie u mnie.

14. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Hej:)
    7jessy75, cieszę się, że już wszystko gra:) Wierz mi, że czasem trudno znaleźć przyczynę, dlaczego u konkretnego gracza pojawiają się problemy. Co innego, gdy błąd jest masowy.
    Rozumiem, że już nie masz pytań?

15. bazyl2211

bazyl2211 Czeladnik forum

Witam od wczoraj wieczora rowniez mialam ten sam problem,nie moglam wejsc na forum ,jak tez nie bylo mozliwosci napisac do pomocy technicznej ,mysle,ze interpretacja ,iz,to nie masowy problem jest bledna.Na szczescie od kilku godzin wszystko dziala ,pytanie jak dlugo.:(

16. 7jessy75

Więcej pytań nie mam - ciesze sie, że póki co działa i mam nadzieje, że nic sie znów nie zepsuje.:p
    Pozdrawiam

bazyl2211 lubi to.
  17. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Też pozostaję w nadziei, że już nic się nie "spsuje" ;)
    Również pozdrawiam:) i zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.