logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika happygirl91, 4 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. happygirl91

happygirl91 Czeladnik forum

moja kolezanka nie moze zalogowac sie na swoje konto. nikomu nie podawala hasla. kilka dni temu pisala do pomoy technicznej i prosila o zmiane nazwy bo zawieralo jej nazwisko. od dzis nie moze sie zalogowac. czy to jest normalne? czy ktos zhakowal konto?

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

happygirl91, nie mogę udzielić żadnych informacji na temat konta koleżanki, samodzielnie musi napisać zgłoszenie do pomocy technicznej.

EDIT:
    agro..., post usuwam, ma się nijak do tematyki wątku.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 października 2018
  3. happygirl91

happygirl91 Czeladnik forum

ale nie ma jak napisac bo nie moze sie zalogowac. mowi ze pisaa do pomocy technicznej 5 dni temu

dlatego pytam czy zdarzaja sie zhakowane konta albo czy pomoc techniczna moze chwilowo zablokowac dostep do konta

gdzie moge sie zglosić?

Posty połączyłam. Nie pisz jednego pod drugim.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 października 2018
  4. amber♥

amber♥ Komandor forum

Czy koleżanka po napisaniu do PT otrzymała odpowiedź na @ , ewentualnie odpowiedź z PT +link na który powinna kliknąć ??
    Pytam bo miałam sytuację że zapomniałam hasła , napisałam do PT - odpowiedź przyszła chyba po 4 dniach - do tego czasu sobie przypomniałam hasło :)
    Niech sprawdzi na poczcie @ ( również w folderze spam) .

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

czechu79, oskarżenia zostały usunięte.
    Na stronie logowania znajduje się link do pomocy technicznej (na samym dole po prawej stronie). Podejrzewam, że przyczyna problemy wynika ze zmiany nazwy, ale to wyjaśnimy przez PT. Czy Autor(ka) ma jeszcze jakieś pytania?

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.