logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dzika_farmerka, 17 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Cześć,
    mam konto premium i nie mogę się zalogować do gry,
    czytałam ogłoszenie, wiem, potrwa kilka dni, będzie rekompensata itd.

moje pytanie natomiast jest związane z logowaniem,
    wczoraj podczas przerwy technicznej nie mogłam się logować na forum,
    dzisiaj moja farma z powodu premium dalej nie działa, a na forum weszłam zalogowana

na jakiej zasadzie to działa?

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dzika_farmerka, zapraszam do lektury ogłoszenia:

3. dzika_farmerka

to nie jest odpowiedź na moje pytanie

moje pytanie dotyczyło logowania do forum
    z ogłoszeniem się zapoznałam wczesniej

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

na bardzo prostej zasadzie,,,,gdy sa konserwy to na dole nie wyswietla sie link do forum...przez ktory,to obecnie sie zalogowalas

5. dzika_farmerka

ok,
    ale teoretycznie jak nie wchodzę do gry to na forum nie powinnam mieć możliwości zalogowania - pisania
    a mam taką możliwość i zastanawia mnie jak to się dzieje

6. -norbijas-

wpisujesz przeciez swoj nick oraz haslo i klikasz zaloguj,,,,a dopiero pozniej na link kierujacy ciebie na forum....
    a sprobuj usunac nick oraz haslo...i kliknij na forum...powinno zalogowac bez mozliwosci pisania

7. dzika_farmerka

załadowałam od nowa stronę farmy i bez wpisywania loginu i hasła weszłam na forum i piszę
    pewnie to kwestia ciastek, albo jakiejś niewygasłej sesji czy coś - nie znam się

edit:
    dodatkowo się wylogowałam z forum (czego nigdy nie robię) no i się nie dało jednak wejść z gry bez próby logowania w grze

a miałam nadzieję, że na przyszłość będzie się dało to jakoś ominąć :) wejść na forum tylnymi drzwiami, albo od piwnicy :D

trudno

można zamknąć temat

-norbijas- lubi to.
  8. -norbijas-

a zamknij przegladarke i otworz ja na nowo..i powtorz logowanie na forum bez wpisywania danych farmy

9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Pomagającemu dziękuję, zgodnie z życzeniem Autora wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.