logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kacperek50, 9 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

nadal jest problem z logowanie,przed chwilą nie mogłem wejść z głównej łąki na wyspę,chciałem odświerzyć stronę i nie mogłem się ponownie zalogować wynika z tego że nie naprawili tego błędu,to są jakieś żarty,czy tylko udają że coś zrobili

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Nie ma informacji dotyczącej całkowitego rozwiązania problemu. Proszę zapoznać się z ogłoszeniami. Czy mogę Ci jeszcze w tej kwestii jakoś pomóc?

3. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

ja trochę w innej sprawie bo na ten temat zadnej informacji nie moge znaleźć
    przy logowaniu do gry proszą aby podać kod zabezpieczający który mi podali
    o co tutaj chodzi?

4. BA_Czerwona

Obecnie znów powróciły problemy z logowaniem, jednak do gry zalogowałam się bez wpisywania kodu.

Anetta41 lubi to.
  5. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

ja go nie wpisałam znajduje się on tam gdzie są dane z emailem
    wylogowałam sie i ponownie sie zalogowałam i juz tego kodu nie było
    dziekuje za odpowiedź i przepraszam że zadałam pytanie nie w tym dziale pytań

6. BA_Czerwona

Niestety, dopóki gra nie zostanie naprawiona, mogą pojawić się takie "kwiatki". Skoro problem już nie występuje, pozwolę sobie zamknąć wątek.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.